Η πλειοψηφία θέλει την παραμονή στο ευρώ, και δεν εκλαμβάνει το ΟΧΙ ως κίνδυνο εξόδου!

theodorikakos708Με μια ανάρτησή του στο facebook ο διευθύνων σύμβουλος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος που δημοσιοποίησε δημοσκόπηση για το Mega, κάνει εκτιμήσεις και προβλέψεις για το δημοψήφισμα της Κυριακής.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Θεοδωρικάκου:


Το δημοψήφισμα της 5/7/2015 είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα. Τα δημοσκοπικά δεδομένα είναι ακραία οριακά. Δυστυχώς, οι Έλληνες μοιράστηκαν στα δύο. Η μεγάλη πλειοψηφία θέλει την παραμονή στο ευρώ, αλλά η πλειοψηφία επίσης δεν εκλαμβάνει το ΟΧΙ ως κίνδυνο εξόδου από την Ευρωζώνη. Το ΟΧΙ έχει αρχηγό, ενώ το ΝΑΙ δεν έχει. Τροφοδοτείται ωστόσο από το τεράστιο πρόβλημα πλέον στη λειτουργία της οικονομίας και την ακόμη πιο δύσκολη καθημερινότητά μας.
Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, από Δευτέρα μας περιμένει Γολγοθάς. Ας κοιτάξουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να περισώσουμε ό,τι γίνεται…1 Σχόλιο

    • Ισόνομος Πολίτης on 4 Ιουλίου 2015 at 18:31

    Αν οι πολίτες δεν κάνουν το «άχτι» τους «ΟΧΙ» και καταλάβουν ότι από τους Σ-ΑΝΕΛ εξαπατήθηκαν κανονικότατα και δεν υπάρχει καμία θετική προοπτική, τότε το 9,5% που παίζει μέχρι και αυτή τη στιγμή θα στραφεί στο «ΝΑΙ».
    Το ποσοστό αυτό κατά 85% στις προηγούμενες εκλογές ψήφισε τους Σ – ΑΝΕΛ…και είναι κατά 70% φιλοευροπαϊστές με προτίμηση τους το ΕΥΡΩ…
    Εδώ λοιπόν παίζεται αυτή τη στιγμή το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: