Μένουμε ευρωπη (σιγά μην πάμε να δουλέψουμε)

Όλοι την Πέμπτη 9 Ιουλιου στο σύνταγμα κατεβαίνουμε για να διεκδικήσουμε το Τρίτο μνημονιο.

frappe-coffee

Η συμμορία της χρεοκοπίας του φραπέ και του τζαμπαντάν!

Μένουμε ευρωπη γιατί αν φύγουμε από το ευρώ θα είμαστε αναγκασμένοι να σκάψουμε τα χωράφια και να τα σπείρουμε. Θα πρέπει να τα καλλιεργήσουμε και να τα θερίσουμε. Αφήστε που θα πρέπει να πουλήσουμε το προϊόν σε ανταγωνιστική τιμή και που να τρέχεις τώρα…



Μένουμε ευρωπη γιατί αν φύγουμε από το ευρώ θα είμαστε αναγκασμένοι δουλέψουμε για να ζήσουμε και να πορευτούμε με δικές μας δυνάμεις. Υπάρχει η ζοφερή πιθανότητα να πορευτούμε μόνοι μας όπως τα υπόλοιπα 200 έθνη που είναι εκτός ευρώ. Κυκλοφόρησε ακόμη η φήμη ότι με την έξοδο πρόκειται να ανοίξουν τα εργοστάσια που είναι κλειστά -και μαζί τους χιλιαδες άλλα καινούργια- και τότε θα είμαστε αναγκασμένοι τα γεμίσουμε ως εργαζόμενοι.

Στο ακραίο αυτό σενάριο θα πρέπει να ξυπνάμε  στις 6 και να δουλεύουμε μεχρι τις 4 το απόγευμα. Πιθανόν κάποιοι θα δουλεύουν το 8ωρο τους απόγευμα και μερικοί νύχτα . Δεν θα πηγαίνουμε για δουλειά μόνο τα σαββατοκύριακα και τις αργίες!!

Μένουμε ευρωπη γιατί αν φύγουμε από το ευρώ θα πρέπει να στηριχτούμε στην Θάλασσα, στον άνεμο και στο ήλιο, στις ελιές, στα αμπέλια και στα καΐκια που ένας ποιητής έλεγε ότι με αυτά μπορείς να ξαναφτιάξεις την Ελλάδα.

Μένουμε ευρωπη γιατί ρίξαμε αγώνα και βάλαμε πλάτη για να χρεοκοπήσουμε την χώρα. Μάλιστα αν φύγουμε από το ευρώ θα χάσουμε την αιτιολογία για να γκρινιάζουμε  την ώρα που πίνουμε τον φραπέ μας  και λέμε ότι μας φταίνε οι ξένοι που συνωμοτούν και μας εχθρεύονται τακτικά. Δυο μνημόνια «καβατζώσαμε» με κλάψα και μιρλα και πάμε φουλ για τρίτο! Την Πέμπτη στο σύνταγμα κατεβαίνουμε για να διεκδικήσουμε το Τρίτο μνημονιο.

Μένουμε ευρωπη γιατί αν φύγουμε από το ευρώ θα χρεοκοπήσουμε και θα ακριβύνει η Μερσεντες, τα κινητά, τα ανταλλακτικά, το Φρεντο, και δεν θα κατεβαίνουν οι εφαρμογές στο Ipad και στο tablet!

Μένουμε ευρωπη γιατί αν φύγουμε από το ευρώ θα πρέπει να αγοράζουμε συνάλλαγμα για να παίξουμε στα ιντερνετικα καζίνο ή για να πάμε στην Ρώμη, ενώ οι Ευρωπαίοι ποδοσφαιριστές θα λογίζονται ως ξένοι και όχι ως κοινοτικοί.

Σωστός Αρμαγεδδών!


1 Σχόλιο

    • RYaN on 9 Ιουλίου 2015 at 20:38

    Η παραμονή της χώρας στην Ευρώπη είναι μονόδρομος:
    http://www.lesvosnews.net/sites/default/files/styles/930x/public/basic_article_photos/meta.jpg
    » Χαρτιά Ευρώπη » ….

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: