Η Κομμουνιστική Τάση ξεκινά συλλογή υπογραφών μέσω Facebook για αλλαγή ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ

iznogood-atakaΗ Κομμουνιστική Τάση  μέσω μιας σελίδας στο Faceobook ξεκινά συλλογή υπογραφών μεταξύ των μελών του ΣΥΡΙΖΑ για την άμεση διεξαγωγή Εκτάκτου Συνεδρίου του κόμματος με σκοπό τη ριζική αλλαγή πολιτικής και ηγεσίας.

Καλούμε  αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι διαχειρηστες «κάθε μέλος να υπογράψει το παρακάτω κείμενο – έκκληση, να το θέσει με τη μορφή ψηφίσματος στην Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχει και να συλλέξει με δική του πρωτοβουλία και άλλες υπογραφές μελών.

Καλούμε τα μέλη της Αριστερής Πλατφόρμας και των υπολοίπων συλλογικοτήτων του κόμματος που έχουν δημόσια διαφωνήσει με τις μνημονιακές επιλογές της κυβέρνησης και της ηγετικής ομάδας, να στηρίξουν το αίτημα για Έκτακτο Συνέδριο και να διεξάγουμε από κοινού την εκστρατεία συλλογής υπογραφών για τη σύγκλισή του.

Για να πραγματοποιηθεί Έκτακτο Συνέδριο σύμφωνα με το άρθρο 15 του Καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει αυτό είτε να αποφασιστεί από την Κεντρική Επιτροπή, είτε να υποστηριχτεί από το 15% των μελών του κόμματος, είτε να υποστηριχτεί από Οργανώσεις Μελών που αντιπροσωπεύουν το ¼ των μελών.
Ακολουθεί το κείμενο συλλογής υπογραφών.

Η συλλογή υπογραφών διεξάγεται δια ζώσης και διαδικτυακά, με αναγραφή του ονοματεπώνυμου και της Οργάνωσης Μελών που ανήκει το μέλος σε ειδική ηλεκτρονική λίστα που θα δημιουργήσουμε τις επόμενες ώρες.

Μέχρι να δημιουργηθεί αυτή η ηλεκτρονική λίστα, μπορείτε να υπογράψετε στέλνοντας ονοματεπώνυμο και Οργάνωση Μέλους στο e-mail kommtasi@gmail.com η να τα αναγράψτε στη σελίδα της εκστρατείας συλλογής υπογραφών στο facebook.

(Ζητάμε Έκτακτο Συνέδριο και όχι Διαρκές, γιατί στο Διαρκές δεν προβλέπεται η εκλογή νέας ηγεσίας και δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι αντιπρόσωποι που συμμετείχαν στο ιδρυτικό συνέδριο, 2 χρόνια πριν.)»Αρέσει σε %d bloggers: