Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες χάνουν τον λόγο ύπαρξης τους!

Να δοθεί η κατάλληλη απάντηση στους «δραχμόβιους» ζήτησε σήμερα ο Τ. Κουίκ  οδηγώντας τους ΑΝΕΛ  στο αδιέξοδο δρόμο της ΔΗΜΑΡ και του ΛΑΟΣ … !

rp_kouik2-630x400.jpg Οι ΑΝΕΛ επι μακρόν φλέρταραν με το αντιμνημόνιο και την Ανεξαρτησια της Ελλαδοας όμως τελικά σήμερα ο Τέρενς Κουίκ τόνισε πως δεν μπορεί να μπει στη λογική όλων αυτών που θέλουν να δουν την Ελλάδα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και εκτός Ευρωζώνης.

«Ανυποχώρητος ευρωπαϊστής δηλώνει ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος μιλώντας σε δημοσιογράφους ανέφερε πως «κανείς δεν ισχυρίζεται ότι πολλά από τα μέτρα που

θα ψηφιστούν απόψε δεν είναι δύσκολα. Αν και κάποια άλλα είναι απαραίτητα για τον εξορθολογισμό του ελληνικού κράτους που πρέπει επιτέλους να γίνει».
Ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, προσερχόμενος στη Βουλή, υποστήριξε πως δεν μπορεί να μπει «στη λογική εκείνων που ταυτίζονται με τη λογική του Σόιμπλε και του οποιουδήποτε άλλου μέσα στον ευρωπαϊκό χώρο που θέλουν να δουν την Ελλάδα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκτός Ευρωζώνης, μια Ελλάδα διαλυμένη και σε πλήρη κατάρρευση».

Πρόσθεσε επίσης πως «πρέπει όλοι οι βουλευτές να αντιληφθούν ότι δεν είναι δυνατόν η πατρίδα μας να παραδοθεί στα χέρια των δραχμόβιων, που επιχειρούν αυτήν τη στιγμή μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου να κάνουν το δικό τους “πάρτι”».

«Ως ανυποχώρητος Ευρωπαϊστής και θέλοντας να ξαναδώ μια ισχυρή πατρίδα, ζητώ να δοθεί απόψε η κατάλληλη απάντηση σε όλους αυτούς τους «δραχμόβιους»» κατέληξε.Αρέσει σε %d bloggers: