Επίθεση κατά Καμμένου στην Κω με μπουκάλια και αυγά – (video)

καμμενοσΜε »γαλλικά», αυγά και μπουκάλια υποδέχθηκαν το μεσημέρι τον Πάνο Καμμένο,  στην Κω. Για την επίσκεψη του υπουργού Άμυνας, είχαν ληφθεί έκτακτα μέτρα ασφαλείας, που όμως δεν στάθηκαν ικανά να σταματήσουν το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί.

Τα βίντεο είναι ενδεικτικά του τι επικράτησε με τον υπουργό να μπαίνει γρήγορα στο γραφείο του δημάρχου έτσι ώστε να προστατευθεί από το εξαγριωμένο πλήθος, που

προσπαθούσε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό.

»Φτου σου ρε, είσαι καραγκιόζης» και »στα τέσσερα, στα τέσσερα» φώναζαν οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου, με τον υπουργό να σηκώνει τα χέρια του, για να προστατευτεί από τα αυγά που έπεφταν βροχή…

Στο σημείο είχε φτάσει ισχυρή αστυνομική δύναμη αλλά μόλις ο κόσμος πληροφορήθηκε την ακριβή ώρα άφιξης του υπουργού, εξαγριώθηκε και πολαπλασιάστηκε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ πρωταγωνιστές του επεισοδίου, ήταν οπαδοί και μέλη της Χρυσής Αυγής, που φώναζαν από νωρίς υβριστικά συνθήματα και ξεσήκωσαν τους υπόλοιπους που είχαν μαζευτεί στο σημείο.

Ο Πάνος Καμμένος είπε για το επεισόδιο, ότι κατά την επίσκεψη του στην 80η ΑΔΤΕ του ζητήθηκε να ακυρώσει τη σύσκεψη, διότι είχε ενημερωθεί ότι κάποιοι προσπαθούν σκόπιμα να περάσουν μία συγκεκριμένη εικόνα προς τα έξω. Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε.
Αρέσει σε %d bloggers: