Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεί το Γιάννη Στουρνάρα σε απολογία για την Siemens

rp_Στουρνάρας1.jpgΕπανέρχεται η Πρόεδρος της Βουλής στην προσπάθεια να προσέλθει ο κ Στουρνάρας να καταθέσει στην βουλή σχετικά με το σχέδιο Συμφωνίας

συμβιβασμού μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Siemens .
Σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια η κυρία Κωνσταντοπούλου προγραμμάτισε συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας την Τρίτη στις 25 Αυγούστου, προκειμένου να εξεταστεί ο κύριος Γιάννης Στουρνάρας για την υπόθεση της Siemens.

Παράλληλα, με άλλο έγγραφο προσκαλεί τον διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος στη συνεδρίαση, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως στο παρελθόν η κυρία Κωνσταντοπούλου είχε μιλήσει και για βίαιη προσαγωγή στην περίπτωση που ο κύριος Στουρνάρας δεν ανταποκριθεί στην κλήση της επιτροπής των Θεσμών.

Αναλυτικά η κλήση

Προς

τον κ. Iωάννη Στουρνάρα,
Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος,
πρώην Υπουργό Οικονομικών

Καλείσθε την Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 και ώρα 14.00΄ (Αίθουσα «Προέδρου Δημητρίου Γεωργ. Παπασπύρου»- 150), στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, με θέμα ημερήσιας διάταξης την εξέτασή σας από τα μέλη της Επιτροπής, σχετικά με το σχέδιο Συμφωνίας συμβιβασμού μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Siemens (Σχετ.:η από 19 Ιουνίου 2015 πρόσκληση της Επιτροπής και η από 19 Ιουνίου 2015 απάντηση – αίτημά σας περί αναβολής της συνεδρίασης, που επισυνάπτονται).

Αθήνα, 22 Αυγούστου 2015
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΖΩΗ Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
Αρέσει σε %d bloggers: