Συνεργασία διερευνούν «Λαϊκή Ενότητα» – Κόμμα Πειρατών Ελλάδας

panagiotis-lafazanisΔυνατότητα συνεργασίας διαπίστωσαν ο πρόεδρος της Κ.Ο, της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας Θανάσης Γούναρης, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που είχε λάβει ο κ. Λαφαζάνης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Εξετάζουμε και οι δύο πλευρές το ενδεχόμενο συνεργασίας και πιστεύουμε ότι τις επόμενες μέρες θα μπορέσουμε να έχουμε μια κατάληξη, είπε ο κ. Λαφαζάνης, κάνοντας λόγο για περιθώρια συγκλίσεων όχι ευκαιριακών, αλλά με έναν ευρύτερο, μακροπρόθεσμο χαρακτήρα, ιδιαίτερα στα θέματα της δημοκρατίας που είναι καίρια.
Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη, έχουμε ένα τεράστιο δημοκρατικό πρόβλημα. «Εγώ μιλάω καθαρά για μνημονιακή δικτατορία στον τόπο» τόνισε.
Υπάρχουν πολλά πράγματα που μας ενώνουν, ανέφερε από την πλευρά του και ο κ. Γούναρης.
Σημείωσε πάντως ότι τον τελικό λόγο τον έχει το σώμα των μελών που είναι και το αρμόδιο όργανο να αποφασίσει και την οποιαδήποτε συνεργασία.
«Θα βρισκόμαστε σε επαφή, θα περιμένουμε την πρόταση που θα υπάρξει από τη ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, θα την επεξεργαστούν τα μέλη μας και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας, τις οποίες θα ανακοινώσουμε πολύ σύντομα» κατέληξε.

πηγή

Αρέσει σε %d bloggers: