Ο Λεβέντης τρώει τους ψήφους του Θεοδωράκη;

leventis2708Οι  πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει αλλά και η αίσθηση  γύρω μας είναι ότι ότι το κοινό του Στ. Θεοδωράκη είναι τις ίδιας κατηγορίας με το κοινό του Βασίλη Λεβέντη και ότι μέσα σε αυτό το «δίπολο απολιτικ κεντρώων» γινονται εντυπωσιακές μετακινήσεις ψηφοφόρων.

Η εμφανής υποστήριξη από το μιντιακό και επιχειρηματικό σύστημα προς τον Λεβέντη  έχει πολλές εξηγήσεις με πιο διαδεδομένη αυτή που θεωρεί ότι ο πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ είναι το  νέο τηλεοπτικό νούμερο θεση που έχει παραδοσιακά ο Θεοδωράκης.

Μια άλλη θεωρία λέει ότι η υποστήριξη στον πρόεδρο Βασιλη Λεβέντη  δεν είναι μόνο μια τρολια προς τον Θεοδωράκη αλλά και μια προσπάθεια για να δημιουργηθεί άλλη μια δεξαμενή  ψηφοφόρων δίπλα στο  6% του ποταμιού.  Κυριαρχεί μάλιστα η άποψη ότι πάντα το σύστημα αναζητεί εφεδρείες και δικούς του ανθρώπους, αντιλαμβανόμενο ότι το Ποτάμι έχει τα όρια του στράφηκε στον Λεβέντη. Αν καταφέρουν να φτιάξουν ένα 4% στο Λεβέντη θα έχουν ένα συνολικό 10 χειραγωγήσιμο.

Βεβαίως μπορεί όλα αυτά να είναι απλές θεωρίες συνωμοσίας και το σύστημα να μην έχει καταλάβει ότι πριονίζει τον Θεοδωράκη  όταν παίζει με τον Λεβέντη, όπως πριόνισε  τον Κουβέλη όταν έπαιξε με τον Θεοδωράκη κλπ.

Μένει πάντως να δούμε αν αμέσως μετά τις εκλογές ο Βασίλης Λεβεντης θα πάρει εκπομπή στο MEGA δεδομένου ότι ο Πρόεδρος είναι τηλεοπτικά άστεγος .

Αρέσει σε %d bloggers: