Δείτε Live το ντιμπέιτ

Δείτε Live το ντιμπέιτ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης  θα σταθούν όρθιοι ο ένας απέναντι στον άλλο, στο στούντιο της ΕΡΤ, στις 21.00 στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για ένα ντιμπέιτ που αναμένεται να κρατήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.
Το αποψινό ντιμπέιτ θα περιλαμβάνει μεγαλύτερη διάδραση, περισσότερο διάλογο ανάμεσα σε Τσίπρα – Μεϊμαράκη και λιγότερες θεματικές ενότητες, που ίσως επιτρέψουν εις βάθος συζήτηση σε κάποια βασικά θέματα, μόλις πέντε μέρες πριν τις εκλογές. Η σημαντικότερη διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά οι δύο αρχηγοί

θα μπορούν να διακόπτουν, αλλά και να σχολιάζουν τις απαντήσεις του αντιπάλου τους, σηκώνοντας την κόκκινη κάρτα που θα έχουν στη διάθεσή τους, την οποία θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν μέχρι τρεις φορές.

Παράλληλα, ο ένας πολιτικός αρχηγός θα έχει τη δυνατότητα να ρωτήσει τον άλλο. Ακόμα, σε αυτό το ντιμπέιτ θα έχει δικαίωμα για ερώτηση και ο συντονιστής Πάνος Χαρίτος, ο οποίος θα κάνει δύο ερωτήσεις, οι οποίες θα είναι οι ίδιες και για τους δύο αρχηγούς.
Δείτε Live το ντιμπέιτ:
Αρέσει σε %d bloggers: