Ένταση στη συνάντηση Ν. Φίλη – ΟΛΜΕ

κατάλογοςΟι εκπαιδευτικοί έβαλαν πανό στον χώρο και φώναξαν συνθήματα, ενώ ζήτησαν να δοθεί άμεσα λύση στα προβλήματα των σχολείων ειδικής αγωγής και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τα κενά.

Οι εκπαιδευτικοί έβαλαν πανό στον χώρο και φώναξαν συνθήματα, ενώ ζήτησαν να δοθεί άμεσα λύση στα προβλήματα των σχολείων ειδικής αγωγής και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τα κενά.

Ένταση επικράτησε στη διάρκεια συνάντησης του υπουργού Παιδείας με το διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΜΕ στα γραφεία της Ομοσπονδίας, όταν αναπληρωτές καθηγητές από τον κλάδο της ειδικής αγωγής μπήκαν στον χώρο και διέκοψαν τον διάλογο.

Οι εκπαιδευτικοί έβαλαν πανό στον χώρο και φώναξαν συνθήματα, ενώ ζήτησαν να δοθεί άμεσα λύση στα προβλήματα των σχολείων ειδικής αγωγής και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τα κενά.

«Τα σχολειά λειτουργούν υπάρχουν προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουμε. Στην ειδική αγωγή έχουμε κατά προτεραιότητα 1000 νέες προσλήψεις φέτος», τους απάντησε ο κ. Φίλης.  Δειτε το video:
4 Σχόλια

3 pings

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

  • αστρεχας on 13 Οκτωβρίου 2015 at 21:06

  Ο φιλης με τον κατρουγκαλο παω στοιχημα ενα προς πεντε οτι εως το μαρτιο το ξυλο δεν θα το γλυτωσουν

  • RYaN on 13 Οκτωβρίου 2015 at 23:31

  Και όμως: Το πιο σημαντικό για την πορεία της (καθαρά πολιτικής και όλα τα άλλα έπονται) ελληνικής κρίσης είναι αυτό που φαντάζει σε όλους το πιο αστείο – δηλαδή, οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Το αποτέλεσμά τους θα δείξει αν βαίνουμε προς την τελική εκτόνωση της κρίσης, ή σε πολύ πιθανή αναζωπύρωση!

  • Ισόνομος Πολίτης on 13 Οκτωβρίου 2015 at 23:54

  Ότι βλέπετε να συμβαίνει τώρα στη Ν.Δ και στο ΠΑΣΟΚ παλιότερα, είναι το «ίδιο έργο» που θα παιχτεί και στον ΤσιπροΣΥΡΙΖΑ μετά από καιρό και ύστερα από τις επερχόμενες οικονομικές καταιγίδες.
  (Κύριος οίδε πότε)
  Θυμηθείτε το ΠΑΣΟΚ του 44% στις αρχές του Οκτώβρη του 2009 και που κατέληξε το Γενάρη του 2015…
  4,64% !
  Ε…. κάτι ανάλογο (ίσως και χειρότερο) περιμένει και τον Αλέξη…
  (Φυσικά ευχόμαστε κάτω από ομαλές δημοκρατικές συνθήκες λειτουργίας του Πολιτεύματος….)
  Διαφορετικά?
  Ο καλός Θεούλης να βάλει το χέρι του….

   • αστρεχας on 14 Οκτωβρίου 2015 at 12:19

   To προβλημα με το χθες ειναι οτι σημερα δεν υπαρχει συστημικη αντιμνημονιακη κεντροδεξια η κεντροαριστερα(σειρα εχει η κεντροδεξια) παραταξη η οποια θα μπορεσει να εισπραξει την μεγαλη φθορα και αντιδραση στον πονο που θα φερει το τσιπρομνημονιο.
   Φαινετε οτι επιλεχτηκε η δυαλυση της νδ ωστε να υπαρξει το παραπανω σχημα.Και προφανως θα το ηγηθει ο τσιτζικωστας.

 1. […] Οι εκπαιδευτικοί έβαλαν πανό στον χώρο και… φώναξαν συνθήματα, ενώ ζήτησαν να δοθεί άμεσα λύση στα προβλήματα των σχολείων ειδικής αγωγής και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τα κενά.  Οι εκπαιδευτικοί έβαλαν πανό στον χώρο και φώναξαν συνθήματα, ενώ ζήτησαν να δοθεί άμεσα λύση στα προβλήματα των σχολείων ειδικής αγωγής και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τα κενά. Ένταση επικράτησε στη διάρκεια συνάντησης του υπουργού Παιδείας με το διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΜΕ στα γραφεία της Ομοσπονδίας, όταν αναπληρωτές καθηγητές από τον κλάδο της ειδικής αγωγής μπήκαν στον χώρο και διέκοψαν τον διάλογο.  Οι εκπαιδευτικοί έβαλαν πανό στον χώρο και φώναξαν συνθήματα, ενώ ζήτησαν να δοθεί άμεσα λύση στα προβλήματα των σχολείων ειδικής αγωγής και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τα κενά. «Τα σχολειά λειτουργούν υπάρχουν προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουμε. Στην ειδική αγωγή έχουμε κατά προτεραιότητα 1000 νέες προσλήψεις φέτος», τους απάντησε ο κ. Φίλης.   Δειτε το video: Πηγή […]

 2. […] Οι εκπαιδευτικοί έβαλαν πανό στον χώρο και φώναξαν συνθήματα, ενώ ζήτησαν να δοθεί άμεσα λύση στα προβλήματα των σχολείων ειδικής αγωγής και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τα κενά. «Τα σχολειά λειτουργούν υπάρχουν προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουμε. Στην ειδική αγωγή έχουμε κατά προτεραιότητα 1000 νέες προσλήψεις φέτος», τους απάντησε ο κ. Φίλης.Πηγή […]

 3. […] Οι εκπαιδευτικοί έβαλαν πανό στον χώρο και φώναξαν συνθήματα, ενώ ζήτησαν να δοθεί άμεσα λύση στα προβλήματα των σχολείων ειδικής αγωγής και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τα κενά. «Τα σχολειά λειτουργούν υπάρχουν προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουμε. Στην ειδική αγωγή έχουμε κατά προτεραιότητα 1000 νέες προσλήψεις φέτος», τους απάντησε ο κ. Φίλης.Πηγή […]

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: