‘Έκρυψαν το έργο της Επιτροπής Αλήθειας για το χρέος και το πόρισμα της Siemens

“Διαπιστευτήρια στη διαπλοκή…”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο twiter σχολιάζοντας το θάψιμο των δυο υποθέσεων

ΚΩΣΝΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΧΑΜΟΓΕΛΟ

“Διαπιστευτήρια στη διαπλοκή…”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο twiter σχολιάζοντας το θάψιμο των δυο υποθέσεων

Σε «ξήλωμα» όλων στον ηλεκτρονικών συνδέσμων για την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους από το επίσημο site της Βουλής προχώρησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά από εντολή του νέου Προεδρειου.
Πριν από λίγες ώρες αποσύρθηκε  κάθε τι που θύμιζε τις δραστηριότητες της πρώην προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου όπως η παραπομπή για το πόρισμα της Επιτροπής χρέους, το λίνκ για το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο Siemens κ.ά.Πρόκειται για ηλεκτρονικές παραπομπές οι οποίες με εντολή της κυρίαςΚωνσταντοπούλου είχαν τοποθετηθεί στην κορυφή της αρχικής σελίδας του ιστοτόπου της Βουλής, προκειμένου να είναι ευκολότερη η πρόσβαση των επισκεπτών σε αυτά.

Στο μεταξύ, ευρωπαϊκή περιοδεία για τη διαγραφή του χρέους έχει ξεκινήσει η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώην πρόεδρος της Βουλής θα είναι εκ των κεντρικών ομιλητών στο Συνέδριο του CATDM (Επιτροπή για τη Διαγραφή του Χρέους του Τρίτου Κόσμου), «European Citizens’ Assembly on debt» (Συνέλευση Ευρωπαίων Πολιτών για το Χρέος), το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015.

Στο συνέδριο θα μετάσχουν, μεταξύ άλλων, οι ευρωβουλευτές Miguel Urban Crespo (Podemos, Ισπανία) και Philippe Lamberts (Groups of the Greens, Βέλγιο), ενώ το «παρών» θα δώσουν διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, συνδικαλιστικών οργανώσεων και φορέων που ασχολούνται με το ζήτημα του χρέους.

Στις 22 Οκτωβρίου 2015, θα μετάσχει στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης «The State of Europe 2015 – Addressing Europe’s Crises: Policy Crossroads» (Το κράτος της Ευρώπης το 2015 – Αντιμέτωποι με Ευρωπαϊκές κρίσεις: Σταυροδρόμι Πολιτικών), που συνδιοργανώνουν η Λουξεμβουργιανή Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την ευρωπαϊκή Δεξαμενή Σκέψης «Friends of Europe» («Φίλοι της Ευρώπης»). Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα μιλήσει στη θεματική ενότητα «Regaining public Trust in the European Union» («Επανακτώντας τη δημόσια Εμπιστοσύνη στην Ευρωπαϊκή Ένωση»).

Στο περιθώριο των δύο συνεδρίων, η κυρία Κωνσταντοπούλου θα πραγματοποιήσει επαφές με Ευρωπαίους αξιωματούχους και ευρωβουλευτές.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, έδωσε μέσω Twitter απάντηση για την αποκαθήλωση από την κεντρική σελίδα του ιστοτόπου του κοινοβουλίου, των προβεβλημένων της πρωτοβουλιών, κάνοντας λόγο για “διαπιστευτήρια στη διαπλοκή”.

“Διαπιστευτήρια στη διαπλοκή: ηλεκτρονικό θάψιμο των πορισμάτων για το χρέος και τη siemens, εντολή εξαφάνισής τους από το site της Βουλής…”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
3 pings

  1. […] Πηγή Posted on October 15, 2015October 15, 2015Author Categories 01 – Ελλάδα, 05 – Πολιτική […]

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: