Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ η Ηρω Διωτη

rp_iro_dioth_medium.jpgΗ πρώην βουλευτής και υποψήφια περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσαλία Ηρώ Διώτη ανακοίνωσε την παραίτησή της από μέλος του κόμματος κατά τη δάρκεια συνέλευσης κομματικών μελών του νομού Λάρισας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

H κ. Διώτη που είχε καταψηφίσει την συμφωνία του Ιουλίου και έμεινε εκτός ψηφοδελτίων του κόμματος δεν αποκάλυψε τι σκοπεύει να κάνει αναφορικά με τη θέση της ως επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας.

«Ήθελα την απόφασή μου να την ανακοινώσω σε αυτό το όργανο και να μην την μάθετε μέσω επιστολής μου» είπε η κυρία Διώτη. Παράλληλα, σύμφωνα με το onlarisa.gr, συμπλήρωσε ότι «θα μπορούσε να γίνει ένα συνέδριο πριν τις εκλογές όπου θα μπορούσαμε εκεί να εκφράσουμε τις διαφωνίες μας. Δεν έγινε αυτό, στις εκλογές επέλεξα να μην εκφράσω μέσω κειμένων ή ανακοινώσεων τη σαφής διαφοροποίησή μου αλλά να περιμένω να συνεδριάσει το όργανο αυτό και να έρθω εδώ να θέσω την παραίτησή μου».

Την ίδια στιγμή, άσκησε σκληρή κριτική στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση λέγοντας ότι « αυτό το σχέδιο δεν μπορεί να βγει. Από την εμπειρία που απόκτησα τα προηγούμενα χρόνια και από όσα μπορώ να ξέρω αυτό το σχέδιο θα αποτύχει. Εύχομαι να μην επιβεβαιωθώ».
Αρέσει σε %d bloggers: