Μπουτάρης Η επιτομή του ετεροπροσδιορισμού

Μπουτάρης: Μου την έχουν σπάσει οι Συριζαίοι – Εκτός από γραβάτα θα βάλω και φουστανέλα.MPOU1

Με μια στιλιστική επιλογή, που δεν έμεινε ασχολίαστη, εμφανίστηκε ο Γιάννης Μπουτάρης στην πρώτη ημέρα των τριήμερων εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου.

Τη Δευτέρα, ημέρα εορτασμού του πολιούχου της Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου,

αποφάσισε να φορέσει γραβάτα ενώ δεν το συνηθίζει. Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης ο ίδιος δηλώνει πως το κάνει αντιδρώντας στο ΣΥΡΙΖΑ:
«Μου την έχουν σπάσει όλοι αυτοί οι Συριζαίοι που εμφανίζονται χωρίς γραβάτα στις επίσημες εκδηλώσεις»
«Ο άλλος υποδέχεται τον Πρόεδρο της Γαλλίας χωρίς γραβάτα» λέει ο κ. Μπουτάρης καρφώνοντας και τον Γιάνη Βαρουφάκη: «ο άλλος πάει στη Σύνοδο Κορυφής χωρίς γραβάτα και με τα χέρια στην τσέπη».

«Αϊ στο διάολο τους βαρέθηκα και είπα στη Θεσσαλονίκη έχουμε διπλή γιορτή, θα φορέσω γραβάτα για να τους τη σπάσω. Να ξέρουν οι Συριζαίοι ότι έτσι όπως κάνουν, δεν γίνεται επανάσταση» δηλώνει οργισμένος ο Γιάννης Μπουτάρης και αποκαλύπτει ότι η επόμενη επιλογή του θα είναι η… φουστανέλα! «Εχω ράψει και φουστανέλα στη Νάουσα και με την πρώτη ευκαιρία, σε εθνική επέτειο θα εμφανιστώ και με φουστανέλα. Αυτοί χωρίς γραβάτα, εγώ με φουστανέλα. Και ότι θέλουν ας πουν. Οι Σκωτσέζοι γιατί φορούν Κιλτ;» αναρωτιέται ο δήμαρχος Θεσαλονίκης.

Το είπε και το έκανε

Τα παραπάνω λόγια του Γιάννη Μπουτάρη έσπευσε να επιβεβαιώσει ο γιος του, Στέλιος. Ετσι, δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Facebook μία φωτογραφία στην οποία ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης προβάρει τη φουστανέλα!

Αρέσει σε %d bloggers: