Το τέλος της αλήθειας

Συντάκτης:  Γιώργος Σταματόπουλος

voutsi-tsipras-flabourarisΜε συνοπτικές διαδικασίες, την ώρα που ο κόσμος διαδήλωνε κατά της καταστροφικής πολιτικής των μνημονίων που εφαρμόζει η σαν αρνάκι υπάκουη και ταπεινωμένη, πλην όμως κυβερνώσα Αριστερά, μέσα στη Βουλή ο νυν πρόεδρος Νίκος Βούτσης καταργούσε την Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος βάζοντας φαρδιά-πλατιά

την υπογραφή του.

Θα χαμογελούσε άγρια, εικάζω, την ώρα που υπέγραφε διότι, πλέον, εξαφανίζεται (έτσι νομίζουν οι αφελείς) κάθε ίχνος από την ενοχλητική προκάτοχό του.

Με αστραπιαίες ενέργειες ξηλώθηκαν όλοι οι ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι για την εν λόγω επιτροπή από το επίσημο site της Βουλής. Μη βιάζεστε να αναζητήσετε τους λόγους της κατάργησης· δεν υπάρχουν.

Ετσι, αυθαίρετα αποφάσισαν ότι δεν τη γουστάρουν (νέα, αριστερά ήθη)· με λίγα λόγια πετάνε στα σκουπίδια ένα από τα ισχυρότερα όπλα που διαθέτει η ελληνική κυβέρνηση απέναντι στις αποικιακές εντολές των δανειστών, εντός του οποίου υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για την αδικοπραξία (και αλαζονεία) των εταίρων, παρακαλώ.

Παράλληλα εξαφανίστηκε το link για το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο Ζίμενς και οτιδήποτε άλλο ενοχλεί το κεφάλαιο και τους υπηρέτες του.

Πλήρης παραίτηση, που σημαίνει πλήρης υποταγή.

Μιλάμε για ένα χρέος που η χώρα δεν είναι σε θέση να πληρώσει αλλά και δεν πρέπει να το πληρώσει.

Πρόκειται για χρέος που προκλήθηκε από τις απαιτήσεις που επέβαλαν οι ρυθμίσεις της τρόικας και το οποίο παραβιάζει ευθέως τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα (πλήρης αποδιάρθρωση του κοινωνικού ιστού, ανεργία, μαζικές απολύσεις, περικοπές, αυτοκτονίες και πολλά θλιβερά παρεμφερή). Ενα χρέος για την αναδιάρθρωση του οποίου το 2010 συνωμότησαν η ελληνική και αρκετές ξένες κυβερνήσεις, προκειμένου να προστατευτούν ελληνικές, γερμανικές και γαλλικές κυρίως τράπεζες (τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα Über alles!)

Μαζί τους και τα καθεστωτικά media που απέκρυψαν την αλήθεια από τον ελληνικό λαό διαδίδοντας, ψευδώς, ότι η διάσωση αφορά την Ελλάδα.

Και βεβαίως ούτε γάτα ούτε ζημιά τότε· και τώρα ήλθε η ώρα της κορύφωσης του ψεύδους και της υποτέλειας.

Αμ, το άλλο; Οτι δήθεν ο ελληνικός λαός αποτελείται από τεμπέληδες, χαραμοφάηδες, ραδιούργους, λαμόγια κ.λπ., αντάξιος δηλαδή των αδικοπραξιών των δανειστών μας;

Η Αριστερά, ως αντιπολίτευση, τα κατήγγελλε όλα τούτα, τώρα… τους θάβουνε βαθιά…

Δεν καταλαβαίνουν ότι ασελγούν στη μνήμη και την αξιοπρέπεια; Τόσο ωραία νιώθουν ως κατέχοντες την κρατική εξουσία; Αρνούνται να παραδεχτούν το ζωτικής εθνικής σημασίας έργο, γεμάτο ουσία, της Ζωής Κωνσταντοπούλου, διότι αν το κάνουν ο ελληνικός λαός θα δει τη γύμνια τους, την ανεπάρκειά τους και την υποταγή τους.

Ας ξέρουν ότι η αλήθεια δεν κρύβεται· όσο και να την αποπέμπουν αυτή κάποτε θα λάμψει· και σύντομα.

Τουλάχιστον ας προβληματιστούν, έστω και τώρα.
Αρέσει σε %d bloggers: