Είναι ολοκληρωτικός Παγκόσμιος Πόλεμος

Η επιθεση τζιχαντιστών σε πολυτελές ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα του Μάλι με 27  νεκρούς  επιβεβαιωνουν με τραγικό τρόπο το άρθρο μου για το larissanet  αυτής της εβδομάδας με τίτλο Ολοκληρωτικός  ΠόλεμοςTzihantistes

Οι επιθέσεις στο Παρίσι ήταν αντίποινα των τζιχαντιστών του ΙΚ στους βομβαρδισμούς της Γαλλίας στην Συρία και είχαν προαναγγελθεί.

Είναι ένα ακόμη επεισόδιο ενός πολέμου τον οποίο οι δυτικοί προσπαθούν να περιορίσουν στην περιοχή του Ισλάμ και από την άλλη οι

ισλαμιστές προσπαθούν να τον μεταφέρουν πίσω στην Δύση με τα τρομοκρατικά χτυπήματά τους.

Πρόκειται για έναν μεγάλο ολοκληρωτικό πόλεμο. Πριν το χτύπημα στο Παρίσι, υπήρξαν δεκάδες χτυπήματα σε όλο τον κόσμο που δεν έτυχαν μεγάλης δημοσιότητας γιατί δεν έγιναν στην καρδιά της Δύσης. Υπήρξαν χτυπήματα που ματαιώθηκαν την τελευταία στιγμή. Σήμερα, οι μυστικές υπηρεσίες σχεδόν όλου του δυτικού κόσμου συνεργάζονται και τρέχουν πίσω από δεκάδες ομάδες ακραίων ισλαμιστών για να προλάβουν χτυπήματα που προετοιμάζονται.

Το θέμα είναι ότι το ακραίο Ισλάμ αντιλαμβάνεται το σύγχρονο κόσμο ως συνέχεια των Σταυροφοριών αλλά και ως πόλεμο Χριστιανισμού-Μωαμεθανισμού. Ο στόχος τους είναι η εξάπλωση του Ισλάμ και η καταστροφή των «άπιστων» με κάθε μέσο. Εμείς μαθαίνουμε μόνο τους πιο ακραίους όπως η Αλ Κάιντα, το Ισλαμικό κράτος και η Μπόκο Χαράμ ,όμως είναι πάρα πολλές οι οργανώσεις που είτε συνδέονται άμεσα είτε έχουν κοινούς στόχους.

Ειδικότερα στην Μ. Ανατολή, συνεκτικά στοιχεία των κρατών, είναι είτε το Ισλάμ, είτε ισχυρές προσωπικότητες και ηγέτες τύπου Σαντάμ ,Καντάφι ,Αλ Σάλεχ, Μουμπάρακ, Χομεϊνί, Αλ Σαύντ, Αλ Άσαντ, Αραφάτ, Βασιλιάς Φαχτντ, Βασιλιάς Αμπντάλα Β΄ κλπ. Για την ακρίβεια είτε θα κυβερνά το Ισλάμ -λιγότερο ή περισσότερο ακραίο- είτε κάποιος ισχυρός ηγέτης λιγότερο ή περισσότερο «κοσμικός». Αυτές οι δυο τάσεις δεν είναι άσχετες με τις δυο μεγάλες τάσεις του Ισλάμ τους: Σιίτες και τους Σουνίτες .

Είναι γνωστό ότι κάποιες μυστικές υπηρεσίες και δυτικές κυβερνήσεις συνομιλούν και εξοπλίζουν ομάδες Ισλαμιστών στην περιοχή όταν αυτοί στρέφονται εναντίον καθεστώτων που τα θεωρούν εχθρικά. Συνέβαινε από την εποχή του Λόρενς της Αραβίας ο οποίος έστρεψε τους Άραβες εναντίον του Οθωμανού δυνάστη. Είναι γνωστό από τότε ότι οι Ισλαμιστές συνεργάζονται και χρησιμοποιούν τους δυτικούς για να καταλάβουν την εξουσία σε βάρος ηγετών τους οποίους θεωρούσαν εχθρούς ή κοσμικούς και ανθρώπους των ξένων.

Όμως το παιχνίδι γυρίζει σχεδόν πάντα αρνητικά καθώς μόλις χειραφετηθούν και καταλάβουν την εξουσία οι Ισλαμιστές, αποκαλύπτονται και ξεκινούν τον αιώνιο πόλεμό τους εναντίον των δυτικών διότι αυτό ήταν ο στόχος του ακραίου Ισλάμ εξ αρχής. Μέσα σε όλα αυτά, είναι δεδομένο ότι κάποιες εταιρίες θα επωφελούνται από τις όποιες αλλαγές κάνοντας λόμπιινγκ, μπίζνες και εμπόριο όπλων προς αυτή ή την άλλη κατεύθυνση.

Είναι προφανές ότι οι Ισλαμιστές δεν είναι ειρηνιστές οι οποίοι θα έγραφαν ποίηση αν δεν τους πουλούσαν όπλα οι Δυτικοί και δεν έκαναν επεμβάσεις στα μέρη τους. Άλλο τόσο προφανές είναι ότι οι Ισλαμιστές δεν χτυπούν καπιταλιστές, ιμπεριαλιστές και εχθρούς του λαού, αλλά άμαχους πολίτες.

Στο ερώτημα ποιος φταίει περισσότερο για το χάος στην Μ. Ανατολή δεν υπάρχει απάντηση. Οι αποκεφαλισμοί, η θρησκοληψία και η αμορφωσιά δείχνουν ότι η περιοχή βιώνει τον σκοταδιστικό Μεσαίωνά της. Αν δεν σκεφτούμε τρόπους για να τους βγάλουμε από αυτήν την κατάσταση, θα είμαστε αναγκασμένοι είτε να υποστηρίζουμε τις χούντες τύπου Σίσι και Σαντάμ ως κοσμικές, είτε να εξοπλίζουμε Τζιχαντιστές ενάντια στις Χούντες αφού πρώτα τους μετονομάσουμε σε Μετριοπαθή αντιπολίτευση.

Σήμερα, για ακόμη μια φορά, ένας ολοκληρωτικός πόλεμος κατά των τζιχαντιστών είναι μια «λογική» εξέλιξη αλλιώς θα πάρουν κεφάλι ακραίοι πολιτικοί σχηματισμοί σε όλη την Ευρώπη και μετά από αυτό θα είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε το επόμενο χτύπημά τους .

2 Σχόλια

  • astexas on 21 Νοεμβρίου 2015 at 11:14

  http://www.capital.gr/story/3081450/apo-mia-trixia-kremetai-i-epibiosi-tis-dusis

  • astexas on 21 Νοεμβρίου 2015 at 11:16

  «Εδώ στο Αζερμπαϊτζάν έχουμε εξασφαλίσει μια πραγματική όαση μετριοπάθειας και ηρεμίας. Τα πράγματα όμως δεν είναι παντού και για πάντα έτσι. Εσείς στη Δύση» μου σημείωσε με έμφαση, «κρίνετε τα πράγματα μέσα από τις δικές σας θρησκευτικές και πολιτιστικές αξίες και αντιλήψεις. Γι’ αυτό και συνήθως δεν καταλαβαίνετε τι ακριβώς συμβαίνει».

  «Μα αντιδρούμε με ανθρωπισμό και με στήριγμα την ανοχή» του αντέτεινα.

  «Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα σας» αποκρίθηκε. «Οι μουσουλμάνοι στη Δύση δεν ενσωματώνονται στον δικό σας τρόπο ζωής και στις δικές σας αξίες και αρχές. Κι αντιδρούν με τον δικό τους τρόπο, διατηρώντας άσβεστες και τις αντιλήψεις άλλα και το μίσος που τους πλημμυρίζει. Εσείς σκέφτεστε ανθρωπισμό, λχ με τους πρόσφυγες, κι εισπράττετε τρομοκρατική βαρβαρότητα και φόνους. Απλά και μόνο επειδή είσαστε Δυτικοί και όχι μουσουλμάνοι. Οφείλετε να κατανοήσετε κάποιες θεμελιώδεις ισλαμικές αρχές. Που δεν μπορεί να τις απεκδυθεί κανένας αφοσιωμένος στις παραδόσεις μουσουλμάνος, όπου κι αν βρίσκεται. Λ.χ. η αρχή της «μετακίνησης» (χαιζίρια). Σύμφωνα με το Κοράνι και πολλά «χαντίντ» (πράξεις κι ερμηνείας των εφαρμογής των κανόνων) αποτελεί ιερή υποχρέωση για κάθε πιστό η μετεγκατάσταση σε κομμάτια γης που δεν είναι, καθ’ όλον η εν μέρει, ελεγχόμενα από το Ισλάμ. Με βάση τις εντολές της «ντα’ ουα», που αποτελούν ένα είδος ισλαμικής επιταγής, όλοι αυτοί οφείλουν να εργασθούν για την διάδοση του μηνύματος του Ισλάμ και την εγκαθίδρυση ενός ισλαμικού κράτους».

  «Εννοείς δηλαδή πως η ροή μεταναστών ή προσφύγων γίνεται βάσει σχεδίου για την εσωτερική υπονόμευση των δυτικο- χριστιανικών χωρών;»

  «Αυτό που λέω είναι πως, ανεξαρτήτως προθέσεων, οι γραφές καθοδηγούν τον πιστό μουσουλμάνο σε τέτοια συμπεριφορά. Όλοι οφείλουν, με τον ένα η τον άλλο τρόπο, να ενταχθούν, αυτοί και ο κόσμος στον οποίο ζουν, στο ‘Νταρ αλ Ισλαμ’ –στον κόσμο δηλ. του Θεού. Ενόσω εσείς επιμένετε και ομιλείτε για ανθρωπισμό, υποδοχή προσφύγων με τρόπο ανοικτό και με στόχο την ομαλή αφομοίωση, αυτοί θα συνεχίσουν να δουλεύουν για την σταδιακή επιβολή της Σαρία (ισλαμικού νόμου) και την καθυπόταξη των καφίρων (άπιστων). Σε εποχές εντάσεων μάλιστα αυτός ο στόχος μπορεί να πάρει την μορφή τρομοκρατικών κινήσεων και ένοπλων συγκρούσεων. Όλος ο κόσμος αποτελεί δυνάμει προέκταση της εξουσίας του Ισλάμ. Η τζιχάντ (ο αγώνας) για την επιβολή του μπορεί να πάρει (καί να νομιμοποιείται γι’ αυτό) κάθε μορφή».

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: