Επιβεβαιώνει ο Υπουργος ότι η ΕΕ ζητά την εισαγωγή τυνησιακού Ελαιολάδου προφανώς για να βλάψει την Ελλάδα (video)

Αποκαλύψαμε το ενδεχόμενο χθες και πλέον παρακολουθούμε από κοντά τους ευρωπαϊστές για να προλάβουμε την Εθνική συμφορά στο Λάδι. Στο μεταξύ   οι τιμές του Ελληνικού ελαιολάδου  κατρακυλούν ανεξέλεγκτα.

apostolouΕπιβεβαίωσε  το πρωί στην ΕΡΤ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελος Αποστόλου,  ότι η  ΕΕ ζητά την εισαγωγή τυνησιακού Ελαιολάδου  προφανώς για να βλάψει την Ελλάδα . Ξεκαθάρισε όμως  ότι ακομη δεν έχει παρθεί η σχετική ανθελληνική απόφαση.

Ο υπουργός ανάφερε ότι υπάρχει η σχετική  πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς την Επιτροπή του Διεθνούς Εμπορίου για να συζητηθεί στις 26 Ιανουαρίου του 2016 και στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 1 Φεβρουαρίου του 2016 Σημειώνοντας ότι σε όλες τις μέχρι σήμερα διαδικασίες η Ελλάδα βάζει τις ενστάσεις και τους προβληματισμούς της.

δείτε το videο:

Είναι φανερό οι ο στόχος όλων αυτών των πολιτικών είναι να πέσει η τιμή του ελαιολάδου για τους παραγωγούς.

Στο μεταξύ παρόλο που η παράγωγη είναι φέτος μειωμένη οι τιμές κατρακυλούν ανεξέλεγκτα. Για τη τεράστια μείωση της τιμής του ελαιολάδου έχει μεγάλες ευθύνες το αρμόδιο υπουργείο και συνολικά η κυβέρνηση και οφείλει να τις αναλάβει και όχι να δικαιολογείται για τις πράξεις και τις παραλήψεις της αναφέρει ο Θανάσης Πετράκος της Λαϊκής ενότητας και συνεχίζει:
Η μείωση του εισοδήματος των ελαιοπαραγωγών λόγω της κατρακύλας της τιμής του ελαιολάδου και οι αντιαγροτικες μνημονιακες πολιτικές που έχουν ψηφιστεί και όσα ετοιμάζονται να ψηφιστούν το επομένη διάστημα, οδηγούν τους ελαιοπαραγωγούς όπως και το σύνολο των αγροτών στην οικονομική καταστροφή . Μόνη λύση ο ενωμένος μαζικός και δυναμικός αγώνας των αγροτών και όλου του λαού για να ανατραπεί η υλοποίηση του 3ου μνημονίου.

Αρέσει σε %d bloggers: