Τρικαλα Συνάντηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη με εργαζόμενους στην «Τρίκκη»

111695Συνάντηση υπήρξε σήμερα το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, μεταξύ του Επικεφαλής της «Λαϊκής Ενότητας» Παναγιώτη Λαφαζάνη ο οποιος επισκευτεται τα Τρικαλα για να παρουσιασει την πρόταση της Λαϊκής ενότητας

στον νομό και της Επιτροπής Αγώνα των Εργαζομένων της γαλακτοβιομηχανίας «Τρίκκη».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalanews.gr o κ. Λαφαζάνης, ενημερώθηκε από Μέλη της Επιτροπής Αγώνα, για τα τεκταινόμενα στο «Τρίκκη», εξέφρασε την συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζομένων.

Νωρίτερα ο κ. Λαφαζάνης, επισκέφθηκε το τεχνικό τμήμα της ΔΕΗ και αφού ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, επιτέθηκε στην Κυβέρνηση για την πώληση της ΔΕΔΔΗΕ κάνοντας λόγο για «ξεπούλημα», καλώντας τους εργαζόμενους σε αγωνιστική κινητοποίηση.

111690

Στην συνέχεια ο κ. Λαφαζάνης μετά από μια σύντομη περιοδεία του στο κέντρο της πόλης, συμμετείχε σε συνεδρίαση της «Λαϊκής Ενότητας» Τρικάλων, ενώ στις 5 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, θα συναντηθεί με Εργαζόμενους της γαλακτοβιομηχανίας «Τρίκκη» και στις 6.30 το απόγευμα θα είναι Ομιλητής στην πολιτική εκδήλωση στο Δημαρχείο.

Η επίσκεψη του κ. Λαφαζάνη, θα ολοκληρωθεί το βράδυ όπου θα επισκεφτεί τα Μεγάλα Καλύβια.
Αρέσει σε %d bloggers: