Η €υρωαριστερά δίνει τα ασημικά για να μείνει στο ευρώ και να αλλάξει την ευρώπη!

Εχουν προηγηθεί τα 14 αεροδρόμια τώρα δινουν τα ασημικα. Το σχέδιο των κυβερνητικών ελιτ είναι η περιβόητη «αλλαγή συσχετισμού δυνάμεων» δοσμένη με αλλά λόγια. 1 (2)Περιμένοντας να αλλάξει ο συσχετισμός ξεπουλάμε την εθνική μας περιουσία όπως κάναμε και παλιότερα. Το γεγονός ότι όλοι ξέρουν αυτή η αλλαγή δεν έγινε ποτέ είναι η απόδειξη της αποδοχής ιδεολογικής ήττας της €υρωαριστεράς.
Στις 29 Δεκεμβρίου θα συνεδριάσει το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης για την Αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας (ΚΣΔΑΔΠ) με σκοπό να τακτοποιηθούν διάφορες εκκρεμότητες που αφορούν 10 ιδιωτικοποιήσεις, την ώρα που το ΤΑΙΠΕΔ προσβλέπει το 2016 σε ολοκλήρωση διαγωνισμών που θα του αποφέρουν έσοδα ύψους 2,6 δισ. ευρώ.

Με εντολή του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης για την Αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας, συνεδρίασε στις 11 Δεκεμβρίου όπου παρουσιάστηκαν εκκρεμότητες σχετικά με τις ιδιωτικοποιήσεις. Με ενημερωτικό σημείωμά της, η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας, ενημέρωσε στις 15/12 τα μέλη του ΚΣΔΑΔΠ, πως το Συμβούλιο θα συνεδριάσει εκ νέου στις 29 Δεκεμβρίου, με σκοπό να παρουσιαστούν και να τακτοποιηθούν οι εναπομείνασες εκκρεμότητες.

1. Αφάντου – Ρόδος
2. CastelloBibbeli Κέρκυρας
3. Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου
4. Ακτή και camping Ποσείδιου Χαλκιδικής
5. Αγία Τριάδα Θεσσαλονίκης
6. Σαμπάριζα» Αργολίδα Πελοποννήσου
7. Αστέρας – Βουλιαγμένης στο Μικρό Καβούρι
8. Αμερικανική Βάση Γουρνών Χερσόνησος Κρήτης
9. Πολεοδόμηση παραθεριστικού – Τουριστικού χωριού στην Κασσιώπη Κέρκυρας (εδώ πολεοδομούν και ξεπουλάνε θυμίζουμε υδροβιότοπο!!)
10. Πολεοδόμηση Παραθεριστικού – Τουριστικού χωριού «Ξενία Σκιάθου»

Επίσης προωθούνται οι παρακάτω ιδιωτικοποιήσεις με την παρουσίαση μελετών για:
Βαρθολομιό,
Πόρτο Χέλι,
Καρτερός,
Ποσείδι

πληροφορίες kinisienergoipolites.blogspot.gr
Αρέσει σε %d bloggers: