Βαριές καταγγελίες κατά του Σπίρτζη…

Μαρία  Αφοξενίδου-Αλεξανδράκη μαζί με Δημήτρης Στρατούλης.

Spyros Revithis (Προεδρος Σωματειου Εργαζομενων ΣΤΑΣΥ).
– ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΟ.

– Μεγάλες πιέσεις ασκούνται απο την «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ» του υπουργείου μεταφορών στην διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ (ΜΕΤΡΟ-ΗΣΑΠ-ΤΡΑΜ) προκειμένου να στελεχωθεί θέση με εντελώς φωτογραφικές διαδικασίες και με το προσόν να γνωρίζει την»Ελληνική Γλώσσα» ο υποψήφιος . – Κύριοι τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν είναι «μαγαζάκι» κανενός ανήκουν στον λαό .
– Οι ΕΥΘΥΝΕΣ όμως είναι ολόκληρες εκείνων που υποτιμούν και αδιαφορούν για τους τίμιους εργαζόμενους που δουλεύουν στον αστικό σιδηρόδρομο για αρκετές δεκαετίες .

Βαριές καταγγελίες κατά του Σπίρτζη…

– Η αναξιοκρατία ,το ρουσφέτι αλλά και η υπομονή μας, έχουν και αυτά κάποιο όριο.

– Alexis Tsipras το πολιτικό και το ΗΘΙΚΟ κόστος σε βαραίνει εσένα για τα ρουσφέτια. Ο υπουργός μεταφορών κάνει φωτογραφικές προαγωγές . Απειλεί το ΔΣ της ΣΤΑ.ΣΥ ότι εάν δεν το κάνουν θα τους ξηλώσει.  Προωθεί άτομα φίλους του χωρίς κανένα πτυχίο και με 6 μήνες προϋπηρεσία στην εταιρία .

13103421_1024647544281385_6381295908971236965_n

ΠΗΓΗ
1 Σχόλιο

    • MAKIS on 4 Μαΐου 2016 at 15:26

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: