Ξανασυνδέουν το χρέος με τις γερμανικές εκλογές όπως το 2013!

Οι Κυβερνήσεις αλλάζουν μα η Γερμανική πολιτική εφαρμόζεται κατά γράμμα!

samaras-tsiprasΟι Γερμανοί επαναφέρουν παλιά  προσκόμματα στην συζήτηση για το χρέος μας μας γυρίζουν στο 2013 όταν η  τοτε  κυβερνηση Σαμαρά περίμενε να  τελειώσουν οι γερμανικές εκλογές για να ανοίξει η συζήτηση για το χρέος.  Τώρα δηλώνουν δεν μπορεί να περάσει στον γερμανό φορολογούμενο ζήτημα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους πριν από τις εκλογές του 2017.

Μετά τις πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα «Αγορά», για ρήτρα με λήψη αυτόματων μέτρων που ζητά ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προκειμένου να ανοίξει η συζήτηση για το χρέος, δημοσίευμα  των New York Times, τοποθετεί την εν λόγω συζήτηση το… 2020.

Ο δημοσιογράφος των ΝΥΤ, Landon Thomas, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter, ότι ο αξιωματούχος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών του είπε: «Είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε το θέμα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους. Το 2020».

Ο ίδιος αξιωματούχος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, ανέφερε ότι το θέμα είναι πολιτικό και δεν μπορεί να περάσει στον γερμανό φορολογούμενο ζήτημα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους πριν από τις εκλογές του 2017. Συγκεκριμένα ανέφερε:

Δεν θέλουμε να φέρουμε το θέμα του ελληνικού χρέους στη γερμανική βουλή πριν από τις εκλογές του 2017.

Για τον Γερμανό φορολογούμενο δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην αναδιάταξη και το κούρεμα χρέους. Γιατί πρέπει ο Γερμανός φορολογούμενος να πληρώσει για τις επιλογές που έκαναν οι Έλληνες;

Πληροφορίες:  anemosantistasis.blogspot.com
Αρέσει σε %d bloggers: