Νέα δήλωση Τσακαλώτου με νόημα

Ch3Gn70WkAAlHcP.jpg large

Μετά  την ήττα στην διαπραγμάτευση και το αφορολόγητο ο  Ευ. Τσκαλωτος θέτει νέες κόκκινες γραμμές…1 Σχόλιο

 1. ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.

  ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ. ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ….ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΩΡΑ….

  ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ
  ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΓΕΟΡΟΣ
  ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΠΟΣ
  ΕΛΛΟ ΠΑΛΙΟΠΑΠΠΟΣ.

  ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΣΑΙ ΒΡΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ.

  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΑ….ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ.

  ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΡΩΝΕ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΙΩΝ ΛΥΚΩΝ ΜΠΛΕ…ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΑΚΟΜΑ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΤΣΑΚΩΝΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΚΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΙΧΑΝΙΣΜΟ.

  ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ.
  ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ…ΟΠΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

  ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.

  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ….ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΡΑ ΖΟΥΣΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΦΗΣΕ ΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΙΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.

  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΓΕΝΑΤΑΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΒΡΓΗΚΕ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑ…ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΕΒΕΡΝΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΧΩΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ Η ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΒΟΥΡΚΩΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΟΥΤΕ ΓΗ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΚΟΤΑΣΜΠΑΣΗΔΕΣ ΟΒΡΙΟΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.

  ΙΣΩΣ ΠΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΣ ΜΠΑΡΜΠΑΘΑΝΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΥΦΟΙ.
  …ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΑΣ.
  ….ΑΝΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙ ΕΡΓΟΥΝΕΤΣ ΑΥΤΗΝ.
  ….ΜΟΝΙΜΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝΧ ΩΡΩΝ….
  ….ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΑΝΑ ΝΟΜΟ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΤΟΠΟΙΥΣ…
  …ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΘΕΤΝΩΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΓΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΔΥΠΟΔΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΤΑΠΟΔΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΒΟΥΛΗ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ…ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙ….

  ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ….ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.

  ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΧΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΗ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΕΕΠΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΝΥΜΟΝΙΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΝ.

  ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΙΑΣ….
  Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΝΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΑΒΓΙΖΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΛΙΓΟΝ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑΦΟΤΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
  ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

  ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝ.

  ΔΘΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΡΠΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

  ΚΡΑΤΟΣ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ.
  ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ….ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ Η ΤΡΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΜΠΟΥΓΑΣ.

  ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΡΒΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΑΒΙΟΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΜΕ ΤΡΑΝΟ ΜΙΣΘΟ…ΚΑΙ…ΚΑΙ…ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΠΑΤΑΛΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΠΑΤΕΛΕΙΣ ΤΟΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΝΕΤΑΙ.

  ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΧΙΛΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟ….ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΟΛΑ ΚΟΨΙΜΟ….ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΟΜΑ.

  ΠΟΣΑ ΣΠΑΤΑΛΑΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΛΛΑΛΟΥΜ ΚΑΙ ΜΠΟΛΤΝΟΥΜ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΕΒΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΛΑΓΟΙ…
  ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΠΑΤΑΛΟ…ΚΡΑΤΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΙΑΣ ΑΝΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΡΕΑΤΟΣ…

  ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ,,,,,ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΒΕΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.

  ΔΑΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΕ ΜΠΑΧΑΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΕΔΕΣ….

  ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ…
  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΒΡΕ ΧΟΧΟΛΟΙ…

  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΟ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΑΞΕΙ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ..

  ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ….ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

  ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ Η ΒΡΟΜΙΚΗ ΝΟΤΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ.
  ΕΧΟΥΜ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙΧ ΡΟΝΙΑ.
  ΦΑΚΕΛΟ…..ΓΝΩΡΗΜΙΑ Η ΜΕΣΟΝ ΠΟΛΤΙΚΟ….ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  ΕΛΑ ΒΡΕ ΖΥΟΥΖΛΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΦΑΚΕΛΟ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ….ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…..ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΜΠΑΧΤΙΣΙ…
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ….ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Η ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΞΗΡΩΣΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ….

  ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΑΤΩ Η ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΔΙΣ ΕΚ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.

  ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΧΩΡΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΘΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΞΟΔΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣ ΑΒΓΑΖΕΙ.

  Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.

  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΤΥΠΟΥ ΓΡΕΜΑΝΙΑΣ….ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΝΕ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΩΝ ΟΒΡΙΟ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ 666…

  ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.
  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑ.
  ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ….ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟΤΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ,,ΦΩΝΗ,, ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.,,,,ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΟ ΤΟ ΙΠΟΚΡΑ ΤΕΙΟΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΚ ΚΑΠΟΤΕ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ…ΑΛΛΑ Η ΜΗΝΥΣΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ….ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ,,,ΕΛΕΥΘΕ ΡΟΣ ΤΥΠΟΣ….ΤΟΤΕ Ο ΡΙΖΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΑΤΣΙΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ….ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΙΕΥΨΕΥΣΕ ΑΜΕΣΩΣ.

  ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΥΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΑ….ΕΝΩ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕ ΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΖΙΛΙΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑ ΑΚΟΜΑ.
  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ…ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ….ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ 200 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΔΕΣ…ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΒΡΙΟΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ..
  ΑΝΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΠΑΡΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΒΕΝΖΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΚΗ ΚΡΑΤΗ ΛΕΝΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΔΕΝ ΛΕΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΖΗΤΑΝΕ ΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ…ΑΛΛΑ ΚΡΕΑΣ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΙ…ΚΑΙ….ΚΙΝΗΓΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: