Eurogroup: Μηχανισμός αντιποίνων αν αποτύχει η κυβέρνηση στα έσοδα!

Tα σχετικά αντίποινα θα περιγράφονται σε προεδρικό διάταγμα.

gilotina_ellas

Eurogroup: Μηχανισμός αντιποίνων αν αποτύχει η κυβέρνηση στα έσοδα!

Τη θεσμοθέτηση ενός ιδιαίτερα σκληρού μηχανισμού αυτόματης κοπής μισθών, συντάξεων, θέσεων εργασίας, δημοσίων Δαπανών σε υγεία παιδεία αλλά και ότι άλλο χρειαστεί,  για να καλυφτεί πιθανή υστέρηση εσόδων υπέρ των δανειστών, συμφώνησε  η κυβέρνηση, καθησυχάζοντας της ανησυχίες των δανειστών για το ενδεχόμενο να χάσουν τα λεφτά τους.

Στην βάση του Μηχανισμού η αποτυχία της κυβέρνησης  να εκπληρώσει πλήρως τα συμφέροντα των δανειστών στην Ελλάδα  θα  τους οδηγεί ενώπιον του πρόεδρου της Δημοκρατίας ο  οποίος θα εξαναγκάζεται σε έκδοση προεδρικού διατάγματος στο οποίο θα περιγράφονται τα σχετικά αντίποινα.
2 Σχόλια

 1. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ.

  ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ.
  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ.
  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΤΟΥΣ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.
  ΜΟΝΙΜΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ.

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…ΠΡΙΝ ΤΑΦΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΥΧΕΣ.

  ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙ
  ΣΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΜΠΛΕ….ΠΡΑΣΙΝΟΙ…ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΛΥΚΟΙ…ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ.
  ΚΡΑΤΟΣ ΣΠΑΤΑΛΟ.
  ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ.
  ΚΡΑΤΟΣ ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑΣ.
  ΚΡΑΤΟΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ.
  ΚΡΑΤΟΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ.
  ΚΡΑΤΟΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑΣ.
  ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΟΜΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ.

  ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.
  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ….ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑ.
  ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
  ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ…ΣΚΛΑΒ ΑΚΑΙ ΔΟΥΛΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΚΑΗ ΔΗΜΟΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΙΜΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

  ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΚΥΛΕΣ ΑΓΡΙΕΣ….ΔΙΑΒΟΛΕΞΟΥΣΙΕΣ.
  ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
  ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
  ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
  ΚΑΙ ΜΜΕ ΤΑΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΥΠΟΥ ΑΥΣΤΡΙΑΚΑ Η ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΑ Η ΣΟΥΗΔΙΚΑ Η ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΡΑΤΗ…ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…

  Η ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ. ΑΠΟ ΜΑΖΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΤΑ ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ.

  ΝΕΑΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΕΤΡΑΚΙΑ….ΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑΙ….ΛΕΩ…
  ΕΠΙΣΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΕΑΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΛΑΔΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ ΤΗ ΦΟΡΑ…ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ….ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΡΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ.

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΝΟΜΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΛΙΕΣ.

  ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2015 ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
  ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΑΓΩΓΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΕΑΤΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΕΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.

  ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΛΑΙΑ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΥΣ ΧΑΛΕΔΕΣ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ..ΛΕΩ…ΟΤΑΝ…

  ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΑΤΡΑΧΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ…ΤΡΩΝΕ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ Ο ΚΑΚΟΣ…ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΜΑΜΕΑ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΚΑΙ ΣΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΑΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΟΙ ΑΓΓΛΙΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΛΕΔΕΣ ΟΥΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ…ΠΑΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΟΠΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ…ΜΗΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕ ΟΤΙ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΔΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΕΞΩ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕ..

  ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΒΣΕΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ Η ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ…ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ..ΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΙΣ ΚΩΛΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΚΥΛΑΣ ΔΕΗ…
  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΕΓΩ Ο ΚΑΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ,. ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ.

  ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ…ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΘΕΟΣ.

  ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ.

  ΕΙΜΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΑΡΝΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 1960 ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΚΑ ΑΛΛΑ ΣΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΧΑΛΕΔΕΣ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΓΟΥΡΝΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΝΑΤΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΕΝΕΚΕ ΝΑ ΡΙΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΛΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1967 Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΔΩΣΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ ΑΠΟ 40.000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΜΕ 73 ΔΡΧ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΕΝΘΥΜΙΟ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑΣ. ΕΔΩΣΕ ΕΞΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΛΕΔΕΣ ΕΞΩ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ…

  ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ…ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ….ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ….ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟ ΕΣΤΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΩ ΚΑΚΟΣ…ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ 1973 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1978 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ…ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1983 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1990…
  ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟΤΕ ΕΝΑΝ ΣΤΙΧΟ.

  ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΠΑΠΠΟΥ
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ
  ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΕΝΑ ΚΕΡΙ
  ΑΛΛΑ ΕΡΙΞΑ ΚΡΥΦΑ
  ΔΥΟ ΜΑΥΡΑ ΔΑΚΡΥΑ
  ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  ΑΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ 666…

  ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ.
  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΦΟΛΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ.
  ΘΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΥΔΙΟΥ ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΤΟ 2015 ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1995. ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ…ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝΝΝΝΝ….ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΟ ΟΤΙ Ο ΦΟΛΦΓΚΑΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΑΡΝΙ ΑΠΛΟ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΤΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΠ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ.

  ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΛΑΓΟΙ….
  ΕΓΩ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΝΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…ΜΟΝΟ ΜΑΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΔΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝ ΚΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕ ΟΥΤΕΙ ΔΛΙΑ….ΟΥΤΕ ΛΕΙΦΤΑ ΝΑ ΦΑΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΤΑ ΠΕΙΔΙΑ…ΟΤΕΙ ΔΟΝΤΙ…ΟΥΤΕ ΜΝΙ….ΟΤΕΙ ΠΟΥ…..ΤΣΑ ΣΤΟΥ ΒΡΑΚΙ….ΟΤΕΙ ΔΟΝΤΙ….ΟΤΕΙ ΚΡΙΑΣ ΑΧ ΜΑΣ ΓΑΜΣΕΙ Η ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΛΕΓΑΝ ΤΑ ΠΕΙΘΑΜΕΝΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΟΥΜΕΝΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕΙ ΗΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕΙ ΚΙ ΠΑΠΑ…ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΤΕΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.

  ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ….ΤΟΤΕ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ…ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΨΩΡΑ…
  ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ….Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΘΕΟΣ ΙΣΩΣ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ….

 2. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ.

  Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΑΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΑΦΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΧΩΜΑ.
  ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΑΠΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ….ΠΑΡΑ ΘΑ ΜΙΛΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ…ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΚΑΛΥΤΕ ΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΩ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΕΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝ ΚΙΚΗΣΕΙ ΟΧΛΟ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ….ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ…

  ΦΥΣΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΛΑΤΣΑΔΩΡΟΙ ΠΟΥ ΕΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΝΩΤΑΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΙΟ ΣΚΑΤΑ ΚΟΝΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ…

  ΑΝ ΔΙΑΒΣΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΛΠΜΕΡΤ ΚΑΜΥ…ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ,,ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΝ….

  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
  ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ
  ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΔΝΕ ΓΙΝΕΤΑΙ
  ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

  ΜΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ
  ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΝΤΙΚΙ
  ΤΡΥΠΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΕΙ
  ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ.

  ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΙΗΜΕΝΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΟ ΕΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ…

  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ.

  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

  ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΙΕ ΟΛΑ,,,,,ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ,,,ΠΟΛΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟ ΜΙΚΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΟΝΤΑ…

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: