Το νέο ασφαλιστικό

13119072_470414416489316_8718482237236544685_nΤο νέο ασφαλιστικό κυκλοφορεί στο Facebook
5 Σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

 1. ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.

  ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ.

  ΑΠΟ ΤΗΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 1821 Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΝΙΜΟ.

  Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 8ΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝΕ ΣΑΝ ΓΑΤΕΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Ο ΠΑΤΑΚΟΣ.

  ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΥΝΤΑΞΗ….ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΤΑΦΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ.

  ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΣΤΕΛΝΕ Ο ΤΟΥΡΚ ΠΑΣΙΑΣ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ ΤΟΝ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΓΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΣΕ ΜΠΣΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΜΠΣΟΥΡΙΑ ΕΠΕΡΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΝΑ ΜΠΣΟΥΡΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 1821 ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΣΥΓΚΕΝΡΤΩΤΚΩΝ ΕΚΟΥΣΙΩΝ ΤΣΗ ΑΘΗΝΑΣ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΑ ΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΗ ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ.

  ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙ ΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ….Η ΤΣΑΚΩ ΤΑ ΤΡΙΑ….

  ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ.

  ΛΕΓΑΝΕ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΟΥΜ ΕΦΕΝΤΗ, ΩΣ ΜΠΟΥ ΛΝΤΟΥ ΕΦΕΝΤΗΜ ΚΑΙ ΔΙΝΑΝΕ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ Ο ΤΟΥΡΚ ΠΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΑΚΙ Η ΕΝΑ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ Ο ΧΑΡΟΣ ΠΑΡΕΙ ΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ.

  ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 1821 ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΝΙΑΜΑΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΠΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΟΥΚΡΑΝΕΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΩ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ 1950 ΗΡΘΕ ΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΑΠΟ 25 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩΣΕ 8 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΑΓΡΟΤΟΠΕΔΑ ΦΥΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ 12 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΡΩ ΕΚΑΤΩ ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΤΙΚΙΟ.
  ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ.

  ΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΩΝ.

  ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ…ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΕΞΕΙ.

  ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΟΡΝΙΑ.
  ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΑΚΟΜΑ.
  ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΡΥ ΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ.

  ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
  ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΟΝΤΑ.

  ΚΡΑΤΟΣ….ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ…

  ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ….ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ…..ΣΤΟ ΠΡΥ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΧΑΡΟΥΤ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΤ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΗ ΓΗ ΝΑ ΚΥΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ.

  ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ….ΜΑΓΕΙΑ…ΘΡΗΣΚΕΙΑ…ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΥΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕ ΕΧΟΥΝΑ ΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΕΧΘΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΔΩ ΓΙΕΧΩΝΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟΛΩΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΗΦΙΑ.
  ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑΧΩΒΑΣ…ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΟΥΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΛΕΝΕ ΟΧΙ…

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ
  ΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.

 2. ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

  ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

  ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ.

  -ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΜΟΝΙΜΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΖΙΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΑΤΣ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΛΗΣΤΩΝ…Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΦΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

  -ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ 30% ΣΤΑ ΕΦΤΑΚΟΣΙΑ ΔΙΣ ΕΚ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 210 ΔΙΣ.ΕΚ. ΕΥΡΩ.

  – ΚΟΥΡΕΜΑ Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΑΕΣΕΩΝ 30% ΑΣΧΕΤΩΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΝΟΜΙΜΑ Η ΑΝΟΜΑ Η ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

  – ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ ΧΙΛΙΩΝ ΕΥΡΩ 30%.
  -ΚΟΥΕΡΜΑ ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΡΑΤΟΣ 70%….ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΚΑΤΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
  ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗ…ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΥΦΗΝΕΣ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΔΡΑΚΟΣ Η ΓΑΙΔΑΡΟΣ Η ΚΟΡΑΚΑΣ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΤΣΟΠΑΝΑΚΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΣΤΩ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΒΡΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ..ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΕ ΘΑΝΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΝ ΒΗΘΛΕΕΜ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Η ΟΥΡΑΝΟΙ ΑΓΑΛΟΝΤΑΙ ΧΑΙΡΕ Η ΦΥΣΗΣ ΟΛΗ…ΑΜΗΝ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΙΟ ΚΑΛΗ ΕΠΑΦΗ. ΑΥΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗ ΤΟΠΙΚΗ.

  ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ…ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΔΩΝ.

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ 250.000 ΚΑΙ 50.000 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 300.000 ΜΟΝΙΜΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ.
  ΜΟΝΙΜΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ…ΝΟΣΟΚΟΜΕΕΣ ΜΑΜΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΚ ΝΟΤΙΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΣΙΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΦΟΡΑ ΜΕ ΝΤΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΡΗΓΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑΚΙΑ….ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΝΕΚΕΔΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΤΟΥΡΑΕΙ ΤΟΝ ΤΕΝΕΚΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΒΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΕΝΕΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΨΩΜΙ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΜΟΝΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΜΑΙ ΜΑΜΗ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΛΛΗΝΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΦΡΚΑΝΑΚΙ ΚΙ ΑΣΙΑΚΙ…ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΚΙ….ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΝΕ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΨΩΜΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  ΤΑ ΜΙΣΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΧΟΥΝ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΑΠΟ 20 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ…ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ…ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΓΓΛΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΡΥΠΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΤΕΝΕΚΕΔΙΑ ΓΙΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΒΡΟΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ…ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ….ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΠΟΤΕΣ ΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟ ΚΑΚΟ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΙΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΛΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΝΤΑ…

  ΓΕΜΙΣΕ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΡΑΚΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΔΙΧΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ….ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΑΙΩΝ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΓΕΜΙΣΕ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΤΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ….ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑ…ΔΛΙΑ ΝΤΙΠ….ΦΑΓΙ ΠΟΥΛΙ ΚΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΚΙ…ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΕΙ Η ΖΟΥΗ….

  ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΧΑΣΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ….ΤΣΑΚΩΝΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥ ΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ…ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΚΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ…ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ…ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΗ.

  ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚ ΑΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΟΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΙΑΜΕΡΑ.

  Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΧΩΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΛΕΤΕ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΑΥΘΕΡΕΤΑ…

  ΕΛΑ ΒΡΕ ΖΟΥΖΛΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΝ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ ΜΙΑΝ ΟΙΚΙΑΝ ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΩ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΚΡΕΜΑΣΤΩ ΕΓΩ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΕΣΕΝΑ.

  ΑΓΩΓΟΥΣ ΑΠΟΧΕΥΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΟΚ….ΠΑΡΑ ΓΟΥΡΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ..
  ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
  ΚΑΙ Ο.Τ.Ε ΧΑΛΕ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΕ.

  ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ
  Ο ΚΑΚΟΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣΕ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ….ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ…ΚΡΑΤΟΣ ΣΠΑΤΑΛΟ….ΔΕΙΥΘΑΡΜΕΝΟ…ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΧΤΙΚΙΟ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΤΕΡΜΑ.

  ΡΕΖΙΛΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΕ ΖΟΥΖΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΧΡΙΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΑΚΑ ΠΡΙΞΑΤΕ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ…ΑΠΟ ΤΟ 1960 ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΙΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ…
  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ….

 3. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ 300 ΑΛΛΑ 1300 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΠΗΚΑΝΕ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ.

  ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΣΥΜΟ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΓΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.

  ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΤΩ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ.

  ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΑΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΣ ΦΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΚΑΒΕΣ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΔΙΧΩΣ ΣΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΓΑ ΚΑΙ ΛΥΚΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΠΛΕ…ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ….ΚΟΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΑΣΝΙ ΦΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

  ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑΞΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΤΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΑΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΜΑΓΚΕΣ…

  ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΣΥΝ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

  ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟΜΑΓΑΖΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΑΙΑ Η ΣΤΗΝ ΑΓΚΟΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΒΙΑΣΟΥΝ.

  ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ…ΝΑ ΧΕΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.

  Ο ΛΑΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ…ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕ ΜΠΑΧΤΣΙΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΡΗΜΙΕΣ…
  ΕΓΩ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΥΛΟΓΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ….ΑΥΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΠΟΡΔΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΡΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΚΟΜΑ.
  ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΥΛΟΥΜΟΥΤΑΕΙ….ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΣΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ.
  ΝΑΙ…ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΑΜΜΜ…..ΑΕΙ……
  ΣΩΣΩΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΣΟΥ.

  ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΠΑΤΗΡΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ…ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ.

  ΒΑΛΤΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΨΕΤΑ
  ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ
  ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΦΡΑΜΑΚΩΣΕ
  ΒΑΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕΙ.

  ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ… ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ…

  ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ…ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΛΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΕΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΑΕΡΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΟΡΔΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΦΑΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΠΟΓΙΑ.

  ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ…ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ.

  • THANASIS THIMIOPOULOS on 13 Αυγούστου 2016 at 18:49

  ΚΑΤΕΡΙΝΟΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ.

  ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΣΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ Ο ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΒΟΥΛΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΙΡΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΒΟΥΛΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ…ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΥΓΑΝΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΙ ΔΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΑ ΔΙΞΕΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΣΚΑΤΟΛΟΓΙΑ ΕΞΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟΣ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΠΑΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΑΓΩΓΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΧΙΛΙΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΦΡΕΑΤΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΜΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΧΤΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.

  ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΣΥΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ…ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ..ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΤΩΡΑ..ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΩ ΑΔΙΚΑ.

  ΦΕΤΟΣ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΔΕΥΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΚ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ.
  ΗΡΘΑ Η ΔΕΥΑΚ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΙΑ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.

  ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΜΟ ΓΙΑΤΙ Η Ε.Ε. ΕΚΑΝΕ ΕΣΑΣ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ.

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΡΕΑΤΕΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΕΝΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΝΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ…ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.

  ΕΝΑΦΕΡΕΑ ΚΑΙ ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΝΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΑΤ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ…Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΥΤΕ ΜΙΛΙΑ ΟΥΤΕ ΛΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΝΑΣΗΣ ΠΟΥ Η ΕΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ,,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,, ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ,,,ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ,,,1973-1978 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ 1981-1990 ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ.

  ΒΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΔΕΙΑ ΕΚΔΟΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΛΑΒΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΟΜΠΑΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΤΡΑΝΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΝ ΑΜΑΘΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1995 ΑΠΟΚΥΡΗΞΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΤΙΚΑ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΣΗ ΤΥΠΟΥ ΦΡΙΔΕΡΙΚΟΥ ΝΙΤΣΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟΑΚΑΛΟΥΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΤΩ…
  ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣΕ ΠΟΥ ΕΩ ΦΑΚΕΛΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΣΑΝ ΕΚΔΟΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΣΑΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ 5 ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

  ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΛΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

  ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1995 ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔ ΑΜΟΥ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΤΟ 1995 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΑ ΛΟΓΩ ΠΙΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΑΝ 400.000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΛΥΚΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ.

  ΤΟ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΜΟΝΟ ΔΝΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΑΝ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΟΥ.

  ΤΙΤΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.

  ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΩΝ-ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΩΝ. ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ..ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΜΕΣΑ ΤΗΣ.
  ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΜΑΓΕΙΑ.ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ.
  ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ-ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
  ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΩΝ ΛΥΚΩΝ.
  ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.
  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ-ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.
  ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
  ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ.
  ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΛΥΚΟΙ. Η ΔΕΞΙΑ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ.
  ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.
  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ.ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ.ΣΥΜΜΟΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

  ΤΑ ΩΣ ΑΝΑΩ ΒΙΒΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΚΤΟΣ ΞΕΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΩΡΙΩ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΑΕΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΙΕΡΑΙΩ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ.

  ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΧΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΟΨΙΜΟ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΛΑ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΤΡΑΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ Η ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΚΑΒΙΤΣΑ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΔΙΑΒΣΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

  ΛΙΣΤΑ ΛΑΝΓΚΑΡΤ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΒΕΣΤΦΑΛΙΑΣ ΠΑΛΙ ΣΥΡΤΑΡΙ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

  ΕΓΩ ΑΝΑΓΚΑΣΑ. ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΤΑ ΜΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΠΑΔΙ ΠΡΟΒΑΤΑ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΕΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ..ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΔΝΕ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΛΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ..Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ.

 4. ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΩΝ ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΚΑΩΝ.

  ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΑΠΟ 4 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΜΠΛΑΚΟΝΙ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ
  ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ 2013 ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΠΑΡΝΤΟΝ ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟΣ ΧΑΛΕΒΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ Η ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡ ΟΛΕΣ ΤΙΑ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΔΕΥΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΛΑΓΟ ΤΟ 2016 ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ 2016 ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟ 2016 ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΞΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ.

  ΤΟ 2016 ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΛΛΑ Η ΔΕΥΑ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΩΓΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΑΡΑ ΒΟΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
  Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ.

  ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ 1000 ΕΥΡΩ ΤΟΤΕ ΚΑΙ 600 ΣΗΜΕΡΑ…ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΤΟ 2016 Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΑΝΤΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΒΓΛΑΕ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΑΠΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΕΩσ ΜΑΡΤΙΟ 2017 ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΘΥΓΑτΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΗΣ ΓΚΟΟΓΚΛΕ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ 25 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ 5 ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗΝ ΟΛΗΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.
  ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΩ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ Η ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑλΙ ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΠΑΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΔΗ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΝ ΘΟΛΟ.

  ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΧΜΗ.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: