Έφυγε από τη ζωή μια από τις 32 οροθετικές που είχαν διαπομπευθεί από τον Λοβερδο για να μαζέψει ψήφους

Η μητέρα της έστειλε επιστολή στην οποία γράφει:  «Την έθαψα την κόρη μου, μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος»

201891-loverdosΈφυγε από τη ζωή μια από τις 32 οροθετικές που είχαν διαπομπευθεί με την υγειονομική διάταξη που είχε εκδώσει ο Ανδρέας Λοβέρδος το 2012.

Ακολουθεί ολόκληρο το γράμμα:

«Εγινε πια κι αυτό και τώρα ο κύριος Λοβέρδος μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Η κοινωνία

σχεδόν καθάρισε από αυτές τις κοπέλες κι αυτό το φρόντισε ο ίδιος.

Εξευτέλισαν το παιδί μου, ήρθαν στο χωριό και το ΚΕΕΛΠΝΟ εξέτασε το εγγόνι μου μέσα στο σχολείο, μας εκθέσανε όλους, μας ξεφτίλισαν.

Πήγαν τα κορίτσια στο υπόγειο της Γ’ πτέρυγας του Κορυδαλλού αντί να τα φροντίσουν στα νοσοκομεία. Τους πέταγαν το φαγητό από τα κάγκελα και εκείνα την ίδια ώρα κατάπιναν μπαταρίες.

Δημόσια μας εξευτελίσανε και τώρα εγώ δημόσια ανταποδίδω λίγο πριν θάψω την κόρη μου ότι μπορεί πλέον να κοιμάται ήσυχος ο Ανδρέας Λοβέρδος. Και αυτό το λέω κι εγώ η μητέρα της, δημόσια, με το όνομά μου. Ευμορφία Κουλουριώτη».

Μαζί με το γράμμα της μητέρας, δημοσιεύεται και το γράμμα ενός φίλου της Μαρίας, με το οποίο την αποχαιρετά και καταδικάζει όλα όσα είχαν συμβεί τότε… τις «ηλίθιες εξυπνάδες του αξιότιμου Λοβέρδου»:

«Μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι, η M… πέθανε, δεν θα μας μεταδώσει κάποια επικίνδυνη ασθένεια. Εμείς θα συνεχίσουμε να ζούμε υγιείς, να φροντίζουμε τα δικά μας παιδιά, τα δικό μας σπίτι, να βρούμε δουλειά στο δικό μας παιδί, και να χτυπάμε ξύλο “φτου φτου μακριά από μας” αν τύχει να διαβάσουμε ότι πέθανε μια 32χρονη κοπέλα εξαρτημένη από ουσίες και με AIDS.

Και το ακροατήριο του ελληνικού Κοινοβουλίου, ήσυχο που μία από τις 32 κοπέλες που απειλούσαν τη δημόσια υγεία το 2012 δεν βρήκε τελικά τη δύναμη να ξεφύγει, να ακούει τις αγορεύσεις και τις ηλίθιες εξυπνάδες του Λοβέρδου, του αξιότιμου βουλευτή και αξιότιμου μέλους της υγιούς ελληνικής καλής κοινωνίας.

Μακάρι να πίστευα ότι υπάρχει παράδεισος, να σε φαντάζομαι επιτέλους ήρεμη, ένας άγγελος δίπλα στους αγγέλους που μόνο αυτοί σου αξίζουν για παρέα σου. Αντίο, Μαρία, από ένα γονιό που η δική του κόρη βρήκε τη δύναμη να αλλάξει»
2 Σχόλια

1 ping

  • MAKIS on 13 Μαΐου 2016 at 18:30

  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ »ΝΤΟΥΚΟΥ».

 1. ΕΜΠΟΡΟΙ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΟΝΩΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ.

  ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ
  ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
  ΖΗΤΑΝΕ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑΤΡΟΙ
  ΑΧ… ΤΙ ΑΔΙΚΙΑ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
  ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑ
  ΑΝΤΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  ΠΑΣ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.

  ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΗΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΑ.

  ΤΠ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΔΙΑΒΟΛΕΜΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΝΑ ΜΗ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΕΝΩ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΖΗΤΑΩ ΕΓΩ Ο ΚΑΚΟΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΧΟΧΟΛΩΝ ΟΛΩΝ.

  ΚΑΡΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΑΚΟΣ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΥΛΟΣ…ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΕ ΜΗΤΣΙΟΥ ΤΑΠΟΓΕΙΥΜΑ ΑΠ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥΜ ΝΑ ΣΥ ΚΑΝΟΥ ΑΚΤΙΝΑ ΚΑΛΗ ΚΙ ΝΑ ΣΥ ΗΞΗΤΑΣΟΥ ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΔΩΗΣ ΚΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΧΤΣΙΣ ΒΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ….ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥ ΣΤΕΙΛΟΥ ΓΙΑ ΗΠΕΜΒΑΣ ΚΑΛΗ ΣΤΑΛΟΥΝΙΚ Η ΣΝΑΘΗΝΑ…

  ΚΑΡΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ…

  ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΙ Η ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ Η ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΕΙΟ.
  ΤΟ ΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.

  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΕ ΧΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ….ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ….ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ…

  ΦΥΣΙΚΑ ΙΣΩΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ Μ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΕΧΝΙΤΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ.

  ΖΗΤΑΝΕ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑΤΡΟΙ
  ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ
  ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΥΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ
  ΦΑΡΜΑΚΕΡΕΣ ΒΕΛΟΝΕΣ.

  ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟΥ,,ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΖΩΗ,, ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ,,ΕΡΩΣ,, ΦΩΤΗΣ ΜΗΛΙΟΣ…

  ΓΑΙΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΦΑΚΕΛΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΣΠΑΡΤΙΝΑ ΑΛΛΟΙΜΕΝΗ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΟΠΩΣ ΑΛΟΙΦΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ…ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ….ΗΘΙΚΟΣ…ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ…ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ…ΑΝ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ…
  ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΙΑ..ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΡΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΕΤΣΕ.

  ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΓΕΝΝΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ 1964 ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΑΜΟΥΣΤΑΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΤΟΤΕ ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΥΓΑΤΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ Κ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΙΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΑΝΕ ΤΥΗΛΗΓΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ 13 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΔΑΚΡΥ.

  ΤΟ ΣΗΚΩΣΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΤ ΑΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΑΝΙΑ ΘΑΝΑΣΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΥΧΕΣ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΠΑΠΑ…

  ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΣΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΑΤΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΘΑΨΩ.

  ΕΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΡΕΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΑΧΡΙΕΠΙΣΚΟ ΠΟΣ ΙΕΡΥΝΑΙΟΣ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΘΑΡΡΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΡΕΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ….ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΧΑ ΓΡΑΨΕΙ…

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΑΛΛΑ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΘΩ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΤΩ….

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΧΤΙΚΙΟ…ΚΟΛΑΚΑΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.
  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ….

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ ΑΤΑΦΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΘΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΕΓΓΑΡΙ….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ…
  Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ…

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ…ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ..
  Η ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕ
  ΜΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΟΤΙ Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΑΞΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ.

 1. […] Έφυγε από τη ζωή μια από τις 32 οροθετικές που είχαν διαπομπευθεί… με την υγειονομική διάταξη που είχε εκδώσει ο Ανδρέας Λοβέρδος το 2012. Η μητέρα της Μαρίας έστειλε γράμμα στην Εφημερίδα των Συντακτών με αποδέκτη τον Ανδρέα Λοβέρδο, τέσσερα χρόνια μετά τον εξευτελισμό της κόρης της και λίγο πριν τη θάψει. «Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος. Δημόσια μας εξευτέλισες και εγώ ανταποδίδω δημόσια», αναφέρει. Ακολουθεί ολόκληρο το γράμμα: «Εγινε πια κι αυτό και τώρα ο κύριος Λοβέρδος μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Η κοινωνία σχεδόν καθάρισε από αυτές τις κοπέλες κι αυτό το φρόντισε ο ίδιος. Εξευτέλισαν το παιδί μου, ήρθαν στο χωριό και το ΚΕΕΛΠΝΟ εξέτασε το εγγόνι μου μέσα στο σχολείο, μας εκθέσανε όλους, μας ξεφτίλισαν. Πήγαν τα κορίτσια στο υπόγειο της Γ’ πτέρυγας του Κορυδαλλού αντί να τα φροντίσουν στα νοσοκομεία. Τους πέταγαν το φαγητό από τα κάγκελα και εκείνα την ίδια ώρα κατάπιναν μπαταρίες. Δημόσια μας εξευτελίσανε και τώρα εγώ δημόσια ανταποδίδω λίγο πριν θάψω την κόρη μου ότι μπορεί πλέον να κοιμάται ήσυχος ο Ανδρέας Λοβέρδος. Και αυτό το λέω κι εγώ η μητέρα της, δημόσια, με το όνομά μου. Ευμορφία Κουλουριώτη». Μαζί με το γράμμα της μητέρας, δημοσιεύεται και το γράμμα ενός φίλου της Μαρίας, με το οποίο την αποχαιρετά και καταδικάζει όλα όσα είχαν συμβεί τότε… τις «ηλίθιες εξυπνάδες του αξιότιμου Λοβέρδου»: «Μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι, η M… πέθανε, δεν θα μας μεταδώσει κάποια επικίνδυνη ασθένεια. Εμείς θα συνεχίσουμε να ζούμε υγιείς, να φροντίζουμε τα δικά μας παιδιά, τα δικό μας σπίτι, να βρούμε δουλειά στο δικό μας παιδί, και να χτυπάμε ξύλο “φτου φτου μακριά από μας” αν τύχει να διαβάσουμε ότι πέθανε μια 32χρονη κοπέλα εξαρτημένη από ουσίες και με AIDS. Και το ακροατήριο του ελληνικού Κοινοβουλίου, ήσυχο που μία από τις 32 κοπέλες που απειλούσαν τη δημόσια υγεία το 2012 δεν βρήκε τελικά τη δύναμη να ξεφύγει, να ακούει τις αγορεύσεις και τις ηλίθιες εξυπνάδες του Λοβέρδου, του αξιότιμου βουλευτή και αξιότιμου μέλους της υγιούς ελληνικής καλής κοινωνίας. Μακάρι να πίστευα ότι υπάρχει παράδεισος, να σε φαντάζομαι επιτέλους ήρεμη, ένας άγγελος δίπλα στους αγγέλους που μόνο αυτοί σου αξίζουν για παρέα σου. Αντίο, Μαρία, από ένα γονιό που η δική του κόρη βρήκε τη δύναμη να αλλάξει»Πηγή […]

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: