Συναυλίες στο #ΑΡΚΕΤΑ, αύριο Κυριακή 15/5 σε Σύνταγμα και Λάρισα

1Το #ΑΡΚΕΤΑ σε Αθήνα (Σύνταγμα) και Λάρισα εκτός από συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα Μνημόνια και χώρος Ανοικτής Γενικής Συνέλευσης, θα έχουν έντονο μουσικό και καλλιτεχνικό χρώμα.

Παίρνουμε τις μουσικές μας, τα πινέλα μας, τα ποιήματα και τα τραγούδια μας και ξανακατεβαίνουμε στο Σύνταγμα 15/5 μαζί με τους ανθρώπους που αγωνίζονται. Καλούμε μουσικούς, τραγουδιστές, ποιητές, ηθοποιούς, χορευτές, εικαστικούς Καλλιτέχνες να έρθουν μαζί μας, να στησουμε μια μεγάλη πρωτότυπη εκδήλωση. Από το βραδάκι και όλη τη νύχτα τραγουδάμε, χορεύουμε, συζητάμε, και αγωνιζόμαστε. Συμμετέχουμε στο παγκόσμιο κάλεσμα του #nuit_debout #arketa., λένε Μουσικοί,ποιητές, τραγουδιστές, χορευτές, ηθοποιοί, εικαστικοί καλλιτέχνες της πρωτεύουσας, στην σελίδα που έστησαν στο facebook.

Αλλά και στην Λάρισα, η μουσική στο #ΑΡΚΕΤΑ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο!

Το «Αρκετά στη Λάρισα» θα έχει έντονη καλλιτεχνική συμμετοχή. θα τραγουδήσουν οι Ντίνος Καραποστόλου, Δάφνη Χατζηδάκη, Βαλιάκας και «Ιδανικοί», Θωμάς Θωμαϊδης και η λίστα μεγαλώνει συνεχώς…

#ΑΡΚΕΤΑ σε όλες τις πλατείες της χώρας και στην Λάρισα στις 15 Μαΐου…! Στην Λάρισα στην κεντρική Πλατεία.

Οι διοργανωτές τονίζουν: «Ένα ακόμη μνημονιακό νομοσχέδιο ψηφίστηκε πριν λίγες μέρες και έρχονται κι άλλα. Παρά το ΟΧΙ η κυβέρνηση και οι Ευρωπαίοι μας αγνοούν ως Λαό. Οι αγώνες μας πρέπει να ειναι συνεχείς για να εμποδιστεί η εφαρμογή τους, για να ακουστούμε, και επιτέλους να πάρουμε τις τύχες μας, στα δικά μας χέρια.

Την Κυριακή 15 Μαΐου και στο πλαίσιο του παγκόσμιου καλέσματος των άγρυπνων #‎GLOBAL_DEBAOUT, στην Ελλάδα φωνάζουμε στις πλατείες της χώρας #ΑΡΚΕΤΑ

Φωνάζουμε #APKETA στα Μνημόνια της εξαθλίωσης της υποτέλειας και της φτωχοποίησης.
Φωνάζουμε #APKETA σε νέους και παλαιούς μνημονιακούς που προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει εναλλακτική.
Φωνάζουμε #APKETA στην καταστροφή του κοινωνικού κράτους το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, στη φοροεπιδρομή, στις κατασχέσεις, στην ανέχεια και την υποδούλωση.
Φωνάζουμε #APKETA στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Φωνάζουμε #APKETA στην καταστροφή της ζωής μας…

Μέχρι τώρα, σχεδόν σε κάθε πόλη υπάρχουν καλέσματα συντονισμου στην μεγαλη νύχτα του Αρκετό όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ….

Ειδικά για την Αθήνα, και το Σύνταγμα την Κυριακή 15 Μαίου, #ΑΡΚΕΤΑ θα φωνάξουν οι καλλιτέχνες που λόγω καταστολής δεν πρόλαβαν να κάνουν την συναυλία τους την προηγουμένη Κυριακή στο Σύνταγμα.

Στις πλατείες θα κάνουμε Συνελεύσεις, θα απολαύσουμε κάθε μορφή Τέχνης και θα οργανωθούμε για να αντιμετωπίσουμε την μνημονιακή λαίλαπα που μας ξαναέπεσε πάνω μας.
1 Σχόλιο

 1. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

  ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΑ….

  ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Η ΤΗΝ ΔΙΕΣΤΡΑΥΛΩ
  ΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΑΝ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ.

  ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ.

  ΝΑΙ ΣΤΗΝ ,ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΗ ΚΟΡΔΑΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΡΣΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

  ΜΟΥ ΤΑΜΑΘΑΝ ΣΤΡΑΒΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΟΡΔΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥΤΖΟΥ…ΕΘΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ….ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1920.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: