TTIP: Η νέα απειλή για τους κατοίκους αυτού του πλανήτη #ΑΡΚΕΤΑ

corporate-balance-ttip-scalesTTIP: Μια νέα απειλή για τους κατοίκους αυτού του πλανήτη σχεδιάζεται με την λεγόμενη «Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων» την οποία εδώ και καιρό, με απόλυτη μυστικότητα, επεξεργάζονται οι ΗΠΑ και η Ε.Ε.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ΜΝΗΜΟΝΙΟ πολύ πιο ισχυρό από αυτά που εφαρμόστηκαν στη χώρα μας, επιβάλλοντας την απόλυτη κυριαρχία των μεγάλων πολυεθνικών ομίλων.

Στο βαθμό που θα εφαρμοστούν όλα όσα σχεδιάζονται με την ΤΤΙΡ θα πρέπει ουσιαστικά να ξεχάσουμε τον τρόπο ζωής των καθημερινών ανθρώπων όπως εως τώρα την γνωρίζαμε.

Κεντρική κατεύθυνση της συμφωνίας αυτής είναι η καθιέρωση διευκολύνσεων με παράλληλη κατάργηση κάθε «φραγμού» στις διατλαντικές εμπορικές συναλλαγές, ακόμη και σε θέματα όπως η προστασία του περιβάλλοντος, η δημόσια υγεία κ.α.

Όλα υποτάσσονται στην προσπάθεια μεγιστοποίησης των κερδών των πολυεθνικών ομίλων.

 • Καθιερώνουν μια νέα μορφή δικαίου αλλάζοντας βασικές αρχές στη λειτουργία των κοινωνιών με τρομακτικές επιπτώσεις στη ζωή του κόσμου της εργασίας.
 • Εξαλείφονται βασικά ατομικά δικαιώματα σε πολλούς τομείς.
 • Καταργούνται στην πράξη έως και αφανισμό τα διακριτά τοπικά μας προϊόντα και πόροι με τεράστιες επιπτώσεις στην Ελληνική Γεωργία και όχι μόνο.
 • Ανεξέλεγκτη εισβολή επιβλαβών τεχνικών παραγωγής και μεταποίηση (μεταλλαγμένα κλπ) καταργώντας την αρχή της προληπτικής προφύλαξης, με αυτονόητους κινδύνους για τη δημόσια υγεία.
 • Απώλεια πολλών δημοκρατικών κατακτήσεων.
 • Στέρηση πρόσβασης σε βασικά αγαθά της φύσης όπως το νερό, η τροφή αλλά και εκπαίδευση, υγεία, κοινωνική προστασία (κράτος πρόνοιας), περιβαλλοντική προστασία, τροφική ασφάλεια κ.α.

Τους λέμε λοιπόν

ΑΡΚΕΤΑ

Και για τα «εγχώρια» μνημόνια αλλά και τα «διατλαντικά» που μας ετοιμάζουν. Καλούμε όλους τους πολιτικούς μας εκπροσώπους και τους Ευρωβουλευτές να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αντισταθούν στην νέα λαίλαπα των αντιλαϊκών επιλογών που με απόλυτη μυστικότητα ετοιμάζονται στις Βρυξέλλες και στην Ουάσιγκτον.

Ζητούμε να αποσυρθεί η ΕΕ από την συζήτηση για την ΤΤΙΡ, δηλαδή για την καταστροφή των Ευρωπαϊκών εργαζομένων κα την απειλή των κατακτήσεων τους.

Δηλώνουμε ότι θα αντισταθούμε στην ΤΤΙΡ και στην «ζωή» που θέλουν να μας «επιτρέπουν» να ζούμε.
2 Σχόλια

 1. ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ….ΗΘΙΚΟΣ…ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ…ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

  ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΥΚΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ.

  ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΟΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ…ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ…

  Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΚΟ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ.

  Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΤΥΠΟΥ ΦΡΙΔΕΡΙΚΟΥ ΝΙΕΤΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΕΠΙΡΕΑΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ,,,ΓΕΝΝΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ,,.
  ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ….ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ….ΗΘΙΚΟΣ….ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ…ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ…

  ΟΧΛΟΣ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΕΡΙΦΡΟ ΝΥΤΑΙΟΝ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ.
  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ…ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΥΡΡΟΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΑΠΟ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

  ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ… ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ….

 2. ΜΠΑΓΑΜΠΟΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

  ΜΕ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΑΒΑ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ.
  Customer-Service@ID40M210.
  CERIFIED by VISA
  MATERGARD

  ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΛΙΑ…ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ.
  ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ..
  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΑΝ ΕΛΕΧΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΙΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.
  ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: