Homo Συριζάκιας. Το είδος αυτό προέρχεται από πρώην Συριζαίους και Πασόκιους!

Ως φαίνεται, τα όντα αυτά μείγμα Χίμαιρας, Γρύπα και Αρπυιας …
fotos animais cobra verde_thumb[2]Homo Lupus

Στάθης

Η Ελλάδα δεν είχε ποτέ εθνική στρατηγική. Τώρα έχει, έγινε προτεκτοράτο. Η Ελλάδα δεν συλλογίσθηκε ποτέ τι χώρα θέλει να είναι και με ποιον τρόπο θα το επετύγχανε. Τώρα, και για τα επόμενα 99 χρόνια, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Για όλους εκείνους τους

λίγους που ξέρουν τι θέλουν να είμαστε. Επιτέλους η χώρα μπήκε σε έναν δρόμο και το τοπίο μπροστά μας δεν είναι πλέον θολό, αλλά ευδιάκριτο. Μόνο λίγες ανασκολοπίσεις μένουν ακόμα για να διαμορφωθεί πλήρως το μαγαζί. Και να συνεχίσει να ανασκολοπίζεται. Το οποίον θα παράγει πλούτο για τους Δυνατούς (ξένους και εγχώριους) και παρλαπίπες προς κατανάλωση για τους σκλάβους.  Και για το πρώτο σκέλος, σχόλιον ουδέν.

Στο δεύτερο σκέλος, τις παρλαπίπες, οι παραγωγικές δυνατότητες της χωράς θα καρφωθούν. Προβλέπονται σημαντικά πλεονάσματα από Λεβέντηδες, Κυριάκους, Σταύρους, Χαροθεοχάρηδες και Φάμελλους – να τρώνε και οι κότες (μαζί τους κι εμείς – διότι φαγητό καλύτερο από εκείνο που προσφέρεται στα βρωμικάκια ανά τας οδούς και τας ρύμας δεν προβλέπεται).

Εκείνο όμως στο οποίο η Ελλάδα θα ξαναγίνει μια δύναμη πρωτοπόρος (για πρώτη φορά εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια) θα είναι η παραγωγή ενός νέου τύπου ανθρώπου: του homo Συριζάκιας. Το είδος αυτό προέρχεται από πρώην Συριζαίους και Πασόκιους. Αποτελεί ένα υβρίδιο με ατελείωτα χαρίσματα: το ακούς να κλαίει στη σκεπή, και κλαίει για το σπίτι που σου παίρνει.

Ο homo Συριζάκιας είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Στην Ευρωπαϊκή Ενωση λένε, λόγου χάριν, ότι «η Ελλάδα έλαβε φιλόδοξα μέτρα» και εννοούν ότι τους γδάραμε τους μαλάκηδες. Κατά το ίδιο πρότυπο, ο καθ’ ημάς homo Συριζάκιας σου λέει κατάμουτρα ότι έκανε ηρωικές προσπάθειες για να πείσει τον εαυτόν του να πάρει εναντίον σου τα μέτρα που πήρε.

Ο homo Συριζάκιας έχει χαρακτηριστικά Χίμαιρας, Γρύπα και Αρπυιας. Σου κόβει, για παράδειγμα, το ΕΚΑΣ (πράγμα που ο ίδιος έλεγε ότι μόνον ανθρωποφάγοι μπορούν να κάνουν) και σου ζητάει πίσω και τα ρέστα (και αναδρομικά). Φρίκη! Που όμως δεν αντέχει ο Αρχισυριζάκιας. Βγαίνει λοιπόν, μεγαλόψυχος, και σου χαρίζει την αναδρομική αφαίμαξη, αλλά το ΕΚΑΣ σ’ το έχει αρπάξει. Τώρα, γιατί ο μεγάθυμος δεν έκανε εξαρχής αυτό που έκανε εκ των υστέρων, αποτελεί ένα ακόμα γελοίο μυστήριο. Κατά δεύτερον: γιατί ο Συριζάκιας πιστεύει ότι είσαι πλέον πολύ ευχαριστημένος που σου έφαγε τέσσερα δάχτυλα και όχι πέντε, αυτό με τη σειρά του αποτελεί ένα δεύτερο, επίσης γελοίο μυστήριο. Ως φαίνεται, τα όντα αυτά νομίζουν ότι οι άνθρωποι είναι βλίτα.

Με καρότο το χρέος πήγαν τα αγγούρια των μέτρων σύννεφο. Τώρα αποδεικνύεται, όμως, ότι για να συζητήσει το ΔΝΤ για το χρέος, ζητάει κι άλλα μέτρα, ύψους 9 δισ. αυτήν τη φορά! Δεν έχει τέλος η Κόλαση! – όχι, σου λέει ο homo Σύριζας, έχει τέλος. Σε 99 χρόνια!..

Κι αν εσύ στο μεταξύ τα τινάξεις, θα έχεις υπονομεύσει την προσπάθεια του homo Σύριζας να σε γλιτώσει από όσα σου κάνει! Τη βάψαμε. Η ποντικοπαγίδα είχε κόφτη. Ομως, να σοβαρευτούμε. Δεν έχει τελειώσει το κακό. Τώρα απλώνει την επικράτειά του. Τώρα καθιερώνεται. Η Ελλάδα σ’ αυτήν τη φάση και σε δυο-τρεις ακόμα επόμενες, θα πάψει να ’ναι βαρέλι δίχως πάτο (για τα φράγκα) και θα γίνει τάφος άπατος για τους ανθρώπους. Οπως σε όλη την Ευρώπη, έτσι κι εδώ οι ρεπλίκες των καθαρμάτων στήνουν το ράιχ των κολασμένων.

Ο homo Σύριζας έχει πολύ έργο ακόμα μπροστά του να φέρει εις πέρας. Αποθρασυμένος μάλιστα (και ταυτοχρόνως φοβητσιάρης), θα το κάνει βγάζοντας ηρωικές και πένθιμες κραυγές, με έπαρση και κλάψες. Τα όντα αυτά συζητούν πλέον μόνον μεταξύ τους και διαβεβαιώνουν το ένα το άλλο ότι έχουν μπροστά τους καιρό, ότι οι Ελληνες δεν έχουν εναλλακτική λύση.

Αυταπατώνται, όχι τόσον για λόγους ισχυρούς και υπέρτερους (όπως ο θυμός, η οργή, η απελπισία και η αηδία που προκαλούν κάθε μέρα σε όλο και πιο πολλούς), αλλά και για λόγους υποδεέστερους. Εχουν αποδείξει, η κυβέρνηση σχεδόν στο σύνολό της, αλλά και ο καθένας homo Σύριζας χωριστά, ότι μπορούν ανά πάσαν στιγμή να καλέσουν τις κεραμίδες εξ ουρανών.

Λογικόν! το μείγμα Χίμαιρας, Γρύπα και Αρπυιας είναι δυνατοτήτων Χίμαιρας, Γρύπα και Αρπυίας…

Με το ήθος της ανακοίνωσης εναντίον της κυρίας Σακοράφα.

e-nikos




1 Σχόλιο

 1. ΑΓΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΥΡΑΧΝΑΣ.

  ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΥΡΑΧΝΑΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ.

  ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΙΑ 99 ΣΩΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ 999 ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ
  ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΝΤΡΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ.

  ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ….ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑ….ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ…ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ…ΑΠ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ….ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΑΦΡΙΚΑΝΟΜΠΑ ΝΑΝΙΑ…

  ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ…ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

  ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ…

  ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ.

  ΕΚΕΙΝΟΣ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΙ ΕΣΚΟΥΞΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ…

  ΑΝ ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ
  ΔΕΝ ΧΥΝΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ
  ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ
  ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΕΜΜΑ.

  ΕΚΕΙΝΟΣ ΦΩΝΑΞΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΕΝΩ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ…
  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΑΣΙΑΔΩΝ….
  ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ…
  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑ ΜΕΣΑ…ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΣΑ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑ Ο ΚΑΡΡΑΣ…

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΙΣ ΦΑΡΜΠΙΕΚΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1960 ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΚΤΗΜΟ ΝΑΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΩΣ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΑ ΑΚΟΜΑ ΓΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΓΑΔΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΟ ΛΑΙΑ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΠΑΣΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟ…ΟΒΡΙΟ…ΜΙΣΟΕΛΛΗΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΓΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΚΩΝ.

  ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
  ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩ…

  ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ…ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΖΗΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΕΚΟΜΑΙ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ….ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ…ΑΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ…ΟΠΩΣ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ…..ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ… ΤΙΠΟΤΑ….ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ.

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ…..

  ΕΝΑΣ ΑΓΡΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: