Νέες μειώσεις στους μισθούς ψηφίσαν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ για να μείνουν στο ευρώ!

skitso-tsip-laos-stayrwsh-stayrosΝέα οριζόντια μείωση   μισθών και συντάξεων  για πολλοστή φορά τα τελευταία  7 χρόνια! Η εσωτερική υποτίμηση  των ζωών μας συνεχίζεται αν και με μικρότερη ένταση. 

Νέες μειώσεις στις αποδοχές τους θα δουν από την 1η

Ιουνίου οι ιδιωτικοί και οι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά και οι συνταξιούχοι, μετά τα τελευταία μέτρα της κυβέρνησης.

Η μείωση του αφορολογήτου, σε συνδυασμό με τις αλλαγές στην έκτακτη εισφορά, φέρνουν αύξηση της μηνιαίας παρακράτησης, ενώ οι μισθωτοί στον ιδιωτικό τομέα θα έχουν και απώλειες από την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών κατά μισή ποσοστιαία μονάδα.

Οι μεγάλοι χαμένοι ιδιωτικοί υπάλληλοι από τη μείωση του αφορολογήτου είναι:

-Όσοι δεν έχουν παιδιά και μισθό μόλις πάνω από 617 ευρώ

-Όσοι έχουν 1 παιδί και μισθό πάνω από 633 ευρώ, καθώς και

-Όσοι έχουν 2 παιδιά και μισθό πάνω από 649 ευρώ.

Με  τις μειώσεις αυτές πληρώνουμε το χρέος  που μας φόρτωσαν  για να σωθούν οι τράπεζες τους και μας κρατάνε στο ευρώ!
4 Σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

  • makis on 29 Μαΐου 2016 at 17:29

  Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.

 1. ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ.

  ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΞΕΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΧΙΛΙΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

  ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΙΩΝΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΤΩΝ ΕΥΡΟΒΟΥΛΕΥΤΩΝ….Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΧΤΙΚΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΔΙΟΡΙΖΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΖΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΝΕ ΑΒΕΡΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ…ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΑ.

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΠΑΧΤΙΣΙ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΝΩΡΗΜΙΑ.

  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ…ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

  ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ.

  ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΗΔΗΜΟ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ…ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΔΗΛΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΥΠΟΛΛΟΙ ΠΟΝ ΠΟΣΟΝ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2005 ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑ ΣΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015…ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ…

  ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΤΟ ΞΕΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ.

  ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ.

  ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ…ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.

  ΗΛΗΘΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΝ ΚΟΠΑΔΙ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΙΕ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

  ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΣΟΜΠΑΝΟ ΚΑΛΟ.

  ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ.

  ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΛΟΣ ΕΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΣΚΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ..ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΧΛΟΣ ΕΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΧΛΟΣ ΕΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.

  ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

  ΣΑΡΝΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ….ΜΗΝ ΤΑ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ… ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΜΑΛΑ ΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΥΚ ΕΚ ΣΑΡΚΙΚΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΞ ΣΤΕΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΥ.
  ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ….

  ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ..

  ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ….ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ…

  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ….ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ…ΜΠΑΡΝΤΟΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΧΑΛΕΒΑ ΝΑ ΠΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ…
  ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

 2. Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ.

  ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ,ΦΟΚΟΥΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΝΟ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΙΝΑ…ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΟΜΠΑΝΑΝΟΥΣ…ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ…ΟΣΑ ΤΣΑΚΩΝΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΘΗΚΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΔΩ.

  ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΦΓΚΑΝΓΚ ΣΟΙΜΠΛΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΡΥΨΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ.

  ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ Ο ΚΑΚΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΤΩ.

  ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ..

  ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙ
  ΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΑΤ 1…ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΙΑ….ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ…ΟΤΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΦΤΑΙΓΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ…

  ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΜΠΑΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΖΟΥΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΡΟΜΑΚΙΑ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ…ΔΝΕ ΜΙΛΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ…

  ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΠΟΛΥ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΑΠΟ 500 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ 1000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 3000 ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΟ AFD.

  ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΩΤΑΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΥΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΤΙΑΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙΑ.

  ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΛΕΟΦΟΡΕΙΑ ΟΔΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΥΡΩΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

  ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ…ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΕΦΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙ ΣΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΔΙΟ ΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 10…ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΦΤΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΙΑ ΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.

  ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ……ΚΑΡΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙ ΖΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΙΚΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΕΛΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΟΥ.
  ΤΟ ΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

  ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΑΝ ΤΟ ΚΡΙΑΡΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΟΙΦΗ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ Η ΕΝΑ ΧΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ Η ΖΑΛΑΔΑ.

  ΚΑΡΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΛΕΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ.

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ.
  ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΜΟΝΙΜΟΣ ΓΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΜΗ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ…

  ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΠΑΣΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΗΝΑΙΣΤΑΝ.

  ΚΑΘΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΕΦΟΣΟΝ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ….ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.

  ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΡΒΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΔΕΣ ΜΑ ΔΑΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΓΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ.

  ΤΟΠΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝ ΕΦΟΣΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΗΝΑΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΓΕΛΑΔΙΣΤΑΝ.

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΝΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΥΒΩΤΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΥΡΤΟΥΡΗΜΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΔΗΛΩΤΟΙ ΑΚΟΜΑ..

  ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ Π.Χ. ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΙ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΣΟΔΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ.

  ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ…ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΕΡΝΕΙ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ Η ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ…ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΚΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ….

  ΕΔΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΧΙΛΙΑ ΚΑΙ ΧΛΙΑΠΕΝΤΑΚΟ ΣΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ….ΑΧ ΓΑΜΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΩ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ…
  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ..ΠΑΡ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ…ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥ ΑΡΙΟ ΤΟΥ 2015 ΕΓΙΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΒΟΔΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΙΑ ΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΨΙΔΙ…

  ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝΕ ΜΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΤΕΝΕΚΕ ΣΑΝ ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΣ. ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ.

  ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ….ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΒΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΟ ΣΚΑΝ ΚΑΙ ΣΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΓΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΤΙ ΣΚΟΠΥΠΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ.
  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΒΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.

  ΛΕΝΕ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ…ΑΡΤΖΙ ΜΠΟΡΤΖΙ ΚΙ ΛΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥΠΜΛΗΡΩΣΑ ΕΓΩ…ΠΛΗΡΩΝΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ…

  ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΙΛΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ….ΒΟΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ.

  ΙΟΥΝΙΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ 12 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΔΙΑ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΑΣΤΑΡΠΕΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1960…ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ Η ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
  ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ.

  ΦΟΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΡΕΜΜΑ ΔΕΚΑ ΧΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ Η ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΚΑ ΣΤΡΕΜΜΕΤΑ ΕΓΚΑΤΑΕΛΙΜΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ…ΑΛΛΑ Ο ΣΤΙΦΛΙΚΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΣΡΕΜΜΑΤΑ ΓΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΗ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΝΟΙΚΑΖΕΙ ΜΕ ΕΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ Η ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΑΚΟΜΑ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΟΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΓΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗ ΘΕΙ ΣΩΣΤΑ. ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΣΜΟΣ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ…ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΛΥΚΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΑΛΟΣ ΚΟΥΤΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

 3. Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ….

  ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ…
  ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ…

  ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΟΒΑ…
  JEHOWAS ZEUGEN…www.jw.org.de

  ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΙΕΧΟΒΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 25 ΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ 5 ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ ΤΟΝ ΓΙΕΧΩΒΑ ΤΟΝ ΟΒΡΑΙΚΟ ΘΕΟ…

  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΙΕΧΩΒΑΔΕΣ..ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΑΔΕΣ….ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΠΟΛΩΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΝ ΤΗ ΓΗΣ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.

  ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΝΑ ΑΡΝΙ….ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΘΕΟΥ…Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ… ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΗΣ ΣΥΡΡΟΜΕΝΗΣ ΑΓΕΛΗΑ ΤΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ.
  ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: