Νέο χτύπημα των Ευρωπαϊστών στην Ελληνική Φέτα και στις ελιές!

1CEB3EEC61BE6F1DE5D8F576E81564BFΜε προδοτικές ενέργειες ευρωπαϊστών  χάσαμε την Φέτα  ΠΟΠ και τις ελιές Καλαμών.

 Απροστάτευτα τα δυο δικά μας δύο προϊόντα σε αγορές της Αφρικής.

Τα δύο προϊόντα αποτελούν τα δυνατά χαρτιά για τις ελληνικές εξαγωγές, που στην περίπτωση της φέτας μεταφράζεται σε αξία πάνω των 300 εκατ. ευρώ, ενώ στις επιτραπέζιες ελιές αγγίζει τα 450 εκατ. ευρώ.

Εξαιρούνται της λίστας της «προστασίας» ευρωπαϊκών προϊόντων προέλευσης η φέτα και οι ελιές Καλαμών στο κείμενο της Συμφωνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη Νότια Αφρική (SADC).

Ειδικότερα, μολονότι στη συμφωνία συμπεριλαμβάνονται πάνω από 200 προϊόντα τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των ευρωπαϊκών Π.Ο.Π, στην περίπτωση της φέτας και των ελιών Καλαμών υπάρχουν σαφείς υποσημειώσεις.

Συγκεκριμένα, με ειδικούς αστερίσκους τονίζεται ότι για διάστημα πέντε ετών οι υφιστάμενοι παραγωγοί της Ν. Αφρικής διατηρούν τη δυνατότητα παραγωγής και εμπορίας της φέτας υπό την επωνυμία «South Africa Feta» ή «Feta-style» ή «Feta-type» και με σαφή αναγραφή του τρόπου παραγωγής (σ.σ.: η φέτα έχει κατοχυρωθεί ως Π.Ο.Π. και παράγεται αποκλειστικά από γάλα πρόβειο ή μίγμα αυτού με γίδινο, σε συγκεκριμένους νομούς της Ελλάδας και από συγκεκριμένες φυλές αιγοπροβάτων).

Με δεδομένο ότι στην παρούσα φάση η Συμφωνία SADC δεν μπορεί να «ανοίξει» εκ νέου για οποιαδήποτε τροποποίηση του κειμένου της (σ.σ.: είχε ήδη ολοκληρωθεί από τον Σεπτέμβριο του 2014), ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης B. Αποστόλου και ο επίτροπος Φ. Χόγκαν συμφώνησαν χθες σε ένα κείμενο-δήλωση της Επιτροπής. Στο κείμενο αυτό, μεταξύ άλλων, υπάρχει η δέσμευση ότι κατά τη μεταβατική περίοδο των πέντε ετών θα αρχίσει τη διαδικασία αναθεώρησης, με σκοπό να επιτύχει για όλες τις Γεωγραφικές Ενδείξεις, συμπεριλαμβανομένης της φέτας, το ίδιο επίπεδο προστασίας.

Νέο χτύπημα των Ευρωπαϊστών στην Ελληνική Φέτα και στις ελιές!

Παρ’ όλα αυτά, σε κανένα σημείο του κειμένου της συμφωνίας SADC δεν υπάρχει αναφορά ότι δύναται να υπάρξει αναθεώρηση μετά το πέρας της πενταετίας, σχετικά με τους όρους για την εμπορική χρήση του ονόματος φέτα από τους παραγωγούς της Ν. Αφρικής.

Εξάλλου, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Γραφείο Ο.Ε.Υ. Γιοχάνεσμπουργκ, πέρα από την ύπαρξη μιας και μόνο εισαγόμενης φέτας, και μάλιστα της ελληνικής «Δωδώνη», όλα ανεξαιρέτως τα παρεμφερή προϊόντα τύπου φέτας είναι αποκλειστικά παραγωγής Νότιας Αφρικής.

Κατ’ αντίθεση με τους τυποποιημένους όρους παραγωγής φέτας, σχεδόν όλα τα τοπικά προϊόντα παρασκευάζονται από αγελαδινό γάλα, με τρεις μόνο εξαιρέσεις οι οποίες αναφέρουν χρήση αιγοπρόβειου γάλακτος.

Επίσης εξαιρουμένων ελάχιστων προϊόντων τα οποία φέρουν ένδειξη «τύπου φέτας» (style), είναι γενικευμένη η χρήση της ονομασίας «feta» με μόνες άλλες ειδικότερες ενδείξεις ως προς τυχόν επιπλέον συστατικά (π.χ. with herbs, with black pepper κ.λπ.). Η χρήση της ονομασίας «feta» στην τοπική αγορά γίνεται από τους οκτώ τοπικούς παραγωγούς Woolworths, Fairview, Pick n’Pay, Haryson’s, Simonsberg, Clover, Karoo, Meze.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων εκτιμά ότι η εξέλιξη αυτή σε συνδυασμό με την αντίστοιχη συμφωνία Ε.Ε.-Καναδά (CETA) -όπου και εκεί η φέτα μαζί με τρία ακόμα τυριά εξαιρούνται από την εν δυνάμει προστασία τους ως ΠΟΠ- επί της ουσίας οδηγούν στην απώλεια της ταυτότητας της φέτας από τον παγκόσμιο χάρτη, καθώς η καταναλωτική αναγνώριση για το εθνικό μας προϊόν θα ατονήσει, με τη ζυγαριά να στρέφεται υπέρ κάθε είδους λευκού τυριού. Ο ΣΕΒΓΑΠ, τονίζοντας την παράλογη αυτή εμπορική εξαίρεση, ζητά να θωρακιστεί η ονομασία «feta».

Παράλληλα, η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων, με επιστολή που απέστειλε στον πρωθυπουργό, ζητά να τεθεί βέτο από τον κ. Αποστόλου στο συμβούλιο υπουργών για υιοθέτηση της συμφωνίας.

Όμως υπό διωγμόν βρίσκονται και οι ελιές ποικιλίας Καλαμών, καθώς όπως επισημαίνεται στα ψιλά γράμματα της συμφωνίας SADC «η ονομασία Κalamon ή Kalamata μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιείται σε παρόμοια (similar) προϊόντα, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα παραπλανάται ο καταναλωτής αναφορικά με την ακριβή περιοχή προέλευσης». Η εξέλιξη αυτή λαμβάνει χώρα σε μια περίοδο κατά την οποία έξι αγορές (Ιταλία, Σλοβενία, Γαλλία, Δανία, Νορβηγία και Σουηδία) προχωρούν σε διακοπή των εμπορικών συνεργασιών για τη συγκεκριμένη ποικιλία με ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, εξαιτίας της σύγχυσης που επικρατεί αναφορικά με την ονομασία της επιτραπέζιας ποικιλίας και αυτή της Π.Ο.Π. «Ελιά Καλαμάτας» / P.D.O. Elia Kalamatas. Σημειώνεται ότι και τα δύο αυτά προϊόντα αποτελούν δυνατά χαρτιά για τις ελληνικές εξαγωγές, που στην περίπτωση της φέτας μεταφράζεται σε αξία πάνω των 300 εκατ. ευρώ, ενώ στις επιτραπέζιες ελιές αγγίζει τα 450 εκατ. ευρώ.

Πληροφορίες: Naftemporiki.gr
4 Σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

 1. ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΒΓΕΙ…

  ΑΛΛΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΗ….ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ….

  ΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ …ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ….ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΔΙ Η ΓΟΥΜΑΡΙ Η ΚΑΤΣΙΚΙ….Η ΑΓΕΛΑΔΙ Η ΓΙΔΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ.

  Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ….ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΕΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΒΡΑΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ….ΠΟΥ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΚΟΜΑ…

  ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ…ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΡΒΕΝΑΓΕΣ…
  ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ…ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΙΣΟΕΛΛΗΝΕΣ…ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΦΩΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ,,,…

  ΤΑ 300 ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΕΛΑΖΟΥΝ ΕΝΩ ΤΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΑΥΤΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΟΥΝ…ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΝΑΚΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙ…
  ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΙΛΑ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΤΡΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΑΚΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΤΕ ΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ…ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΩΝ.
  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΦΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ…

 2. ΑΛΛΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΟΡΠΙΤΕΣ.

  ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΛΕ ΧΟΝΤΡΕ ΜΠΑΧΑΛΕ ΜΠΕΝΙΖΕΛΕ
  ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΧΑΛΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ…ΓΙΑΤΙ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ 10 ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΠΗ ΓΑΝ ΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1900 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΗΓΑΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ.

  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΘΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΝΕΚΟΡΤΑΦΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ.
  ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΕΙ ΤΑΦΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΘΑ ΜΙΛΩ.

  ΟΠΟΥ ΚΙΑΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΧΑΖΟΚΟΙΤΟΥΝ…ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.

  Η ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟ ΤΡΑΝΟ.

  ΑΝ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΓΡΕΜΑΝΟ ΜΑΛΑΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΤΕ ΒΙΞΕ, ΘΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

  ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΡΑΚΩΝ..ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΕΜΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.
  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΠΑΘΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΑΛΑ ΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΥΚ ΕΚ ΣΑΡΚΙΚΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚ ΣΤΕΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΥ.
  ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

  • THANASIS THIMIOPOULOS on 31 Αυγούστου 2016 at 08:31

  ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ. Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΤΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ 1960.

  ΜΟΝΟ ΕΙΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ…. ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ…ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΩΝΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1922 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΥΛΜΑΝΟΙ…ΚΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΚΟΥΤΟΙ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΗΤΑΝ ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΖΟΥΖΛΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

  Η ΜΗΠΩΣ ΧΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ..ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.

  ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΖΗΤΟΥΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΔΟΝΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΛΑΒΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΥΖΝΑΤΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΤΟΑΡΙΑ.

  ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ… ΑΧ ΓΑΜΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΩ.

  ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

  ΕΝ ΤΟΞΟ ΤΗ 25.8.2016..ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 7.9.2016 ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7.9.2016 ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙ ΗΘΕΙ ΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
  1.ΔΕΥΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΟΔΟΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ 17.Τ.Κ.60100 ΚΑΤΕΡΙΝΗ.
  2. Σ.Δ.Ο.Ε. ΣΩΜΑ ΔΙΟΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ -ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΟΔΟΣ ΟΛΥΜΠΟΥ 26-ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙ – 57009 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
  3.EYROPAIEN KOMMISSION-RUE DE LA LOI WESTRAAD 175.B.- B.1049 BRUXELLES. BELGIOUM.

  ΕΔΩΘΙΕ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤΚ. 7081.

  ΠΡΟΣ.ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ
  ΟΔΟΣ ΚΙΤΡΟΥΣ 41-60100 ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ. ΤΟΞΟ 60100 ΠΙΕΡΙΑΣ. ΕΩΣ ΤΙΣ 23.9.2016.ΤΗΛΕΦΩΝΟ…23510-99940 ΚΑΙ athimiopoulos@hotmail.de ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΙΟΝΙΟΥ ΣΩΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

  Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΛΑ.

  ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  -ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1968 ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ-ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1980.

  -1980-1990 ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΕΚ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗΣ ΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ,,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,, 1980-1995. ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ. ΑΡΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΕΔΚΟΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ.

  -ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΛΕΙΝΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΓΚΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΧΗ.ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

  -ΑΝΑΦΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΦΙΝΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣ Ε.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΝΑ ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ.

  -ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΟΞΟ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΓΚΑΣ.

  …ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΔΟΕ ΝΑ ΚΑΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΦΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝ ΜΕ ΒΡΕΙ.
  …..ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ 2 ΕΙΣ ΤΟΞΟ ΚΑΙ 1 ΕΙΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΞΟΥ 3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΣΤΑ ΔΡΟΣΕΡΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΜΟΥΧΛΑ. 1980-2016 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΡΝΙΘΕΣ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟΥ.
  ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΙ ΟΡΝΙΘΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΝΙΘΕΣ ΡΟΥΦΕΤΟΛΟΓΩΝ… ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ… ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΗΤΩΝ… ΚΑΙ ΣΟΥΛΑΤΣΑΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ,,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,,,ΚΑΙ ,,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,,,1980-1995. ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ.

  Υ.Γ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΚΤΥΠΩΝΕΙ Ο ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΡΑΩ ΚΕΦΑΛΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΛΛΑ ΒΑΛΜΕΝΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ…ΠΟΥ ΡΑΓΟΦΑΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ.

  Ο ΑΗΣΜΟΣ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ
  ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ
  ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

  ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΒΡΟΜΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΕΔΩΣΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΝΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.

  Ο ΑΓΩΓΟΣ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΟΝΕΡΑ ΕΞΩ….ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΙΑΝ.
  ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΦΕΡΑ ΕΓΩ ΦΙΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΗΡΘΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΑΡΑΣΕ ΓΙΑ ΓΟΥΜΑΡΙ. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΓΥΡΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΛΟΓΙΑ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΠΑΝΙΟ…ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΗΡΘΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Η ΔΕΥΑΚ ΜΙΑ ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΛΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ Η ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΙΚΗ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΞΕΟΥΒΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ.

  ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΙΝΟΤΝ ΤΑ ΑΡΝΙΘΙΑ….ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΖΑΓΚΑ Ο ΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΞΕ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΙΕΣ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ 500 ΕΡΥΤΡΩ ΠΣΟΡΣΤΙΜΟ.

  ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΤΟΙΚΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΒΟΣΚΟ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΡΙΝ ΑΝ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΓΡΙΟ ΘΕΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ.

  ΤΟ 2015 ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΜΟΝΑΧΟ ΤΕΛΕΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΗΡΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Η Ε.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΛΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ…

  ΕΧΘΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΙΠΕ Η ΜΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ… ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΝΕΙ ΑΚΙ ΚΑΤΑΤΑΓΓΕΛΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΣΩΣΤΟ ΣΑΝ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ

  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕ ΕΧΟΥ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

 3. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΦΕΡΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΩ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

  ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ….ΦΑΚΕΛΟ….ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΗΜΙΑ…ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ.

  ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΑΣΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΦΑΚΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΚΠΡΙΤΗ.
  ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΜΠΑΧΤΣΙΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΜΕ ΣΠΑΡΤΙΝΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΛΟΙΜΕΝΗ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΑΛΟΙΦΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΙΝΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.

  ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΙΝΑ ΘΑ ΤΗΝ ΤΡΑΒΗΞΩ ΕΓΩ,,,,,ΦΥΣΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΨΩ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΟΙ ΔΟΚΤΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΡΑΚΟΙ…

  ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΑΝΑΦΕΡΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΤΩΝ ΠΥ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΑΧ ΓΑΜΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΤΩ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΤΟ 2016 ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ 2016 ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΕΣ….ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥΣΧΑΡΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗ.

  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΥΕΤΕΣ ΕΧΟΥ ΛΑΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ.

  Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΓΩΓΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΧΑΛΕΔΩΝ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΘΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΙΠΕΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

  ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.

  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ….ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΓΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

  Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΝΑΚΙ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΥΚΟΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ.

  ΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΣΑΠΟΥΚΑΔΕΣ ΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
  ΜΕΤΑΡΡΙΘΜΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
  ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ.

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ.
  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ….ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ….ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: