Συγκέντρωση δυνάμεων πάνω στην Εναλλακτική λύση (video)

alavanosΤο νέο φαινόμενο  θα είναι μια «Συγκέντρωση δυνάμεων πάνω στην Εναλλακτική λύση»   ανάφερε  ο επικεφαλής του σχεδίου Β, Αλέκος Αλαβάνος στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Με τον κ. Λαφαζάνη ήδη έχουμε συνεργασία, στενή, δεν συμφωνούμε σε όλα, αλλά παρόλα αυτά υπάρχει συνεργασία. Πιστεύω και με την κυρία Κωνσταντοπούλου» ανέφερε ο κ. Αλαβάνος για το ενδεχόμενο συνεργασιών εξ αριστερών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. «Εγώ εκτιμώ τη στάση της κα. Κωνσταντοπούλου. Κράτησε μια ακέραια και αγέρωχη και περήφανη στάση, σε αυτά τα ζητήματα» σημείωσε για τις θέσεις της πρώην προέδρου της Βουλής και έκανε την εκτίμηση πως θα δημιουργηθεί μια συσπείρωση δυνάμεων πάνω σε μια εναλλακτική λύση.

«Υπάρχουν διαφορές που μπορεί να έχει ο καθένας μας» σημείωσε ο Αλέκος Αλαβάνος, αλλά σημείωσε πως εκείνο που λείπει από τον κόσμο είναι η λύση και ποιο κόμμα μπορεί να την φέρει εις πέρας.

«Χρειαζόμαστε μια κυβέρνηση που έχει και εναλλακτικό σχέδιο», ανέφερε ο Αλέκος Αλαβάνος και τόνισε πως πρέπει η Ελλάδα να σταματήσει να πληρώνει το χρέος. Ο κ. Αλαβάνος τάχτηκε ανοιχτά υπέρ της εξόδου της χώρας από το ευρώ και της επιστροφής σε εθνικό νόμισμα.  Η επιλογή αυτή, μπορεί από την πρώτη μέρα,  όπως υποστήριξε να δώσει ώθηση στην βελτίωση της ζωής των πολιτών.
Αρέσει σε %d bloggers: