Όταν οι Βρετανοί ψήφιζαν Brexit εμάς μας τάιζε ο Τσίπρας Βελανίδια

Βρετανοί  vs €υρω ΣΥΡΙΖΑ

be25b8eeeb6963022db09c928ef2712b«Το εγχείρημα της ευρωπαϊκής ενοποίησης δέχθηκε ένα σοβαρό πλήγμα. Δεν ήρθε το Brexit ως κεραυνός εν αιθρία», δήλωσε ο κ. Τσίπρας  από το Μέγαρο Μαξίμου,  για τη βρετανική έξοδο.

Ο ίδιος άνθρωπος που πέρυσι έσπρωχνε τον ελληνικό λαό σε δημοψήφισμα και

στο τέλος μετέτρεπε εν μία νυκτί το περήφανο «Όχι» των Ελλήνων σε ένα άκρως ταπεινωτικό «Ναι», συνέχισε τις δηλώσεις του,  λέγοντας ότι «η βρετανική έξοδος θα είναι είτε το ξυπνητήρι των ευρωπαϊκών λαών ή η αρχή μιας εξαιρετικά επικίνδυνης πορείας».

«Χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ μια μεγάλη αντεπίθεση των προοδευτικών δυνάμεων, μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία, για να βρει η Ευρώπη τη χαμένη της ορμή, με σκοπό την προστασία των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων».

«Ο αλαζονικός λόγος των τεχνοκρατών εξοργίζει τους λαούς της Ευρώπης. Χρειαζόμαστε ένα όραμα για μια καλύτερη Ευρώπη, που οι πολιτικοί θα ξαναπάρουν τα πρωτεία από την οικονομία και τους τεχνοκράτες». Τάδε έφη Αλέξης Τσίπρας, ο άνθρωπος που ενώ προεκλογικά μιλούσε για «ντέφια και ζουρνάδες» και φώναζε «go back στη συντηρητική νομενκλατούρα», κατόπιν στήριξε όσο κανείς τις φωνές των τεχνοκρατών και των άτυπων διευθυντηρίων που επί χρόνια ρημάζουν και διαλύουν τις ζωές όχι μόνο των Ελλήνων αλλά και των υπολοίπων λαών της Ευρώπης.

πληροφορίες: www.newsbomb.gr
Αρέσει σε %d bloggers: