Με έναν γιατρό άφησαν οι ευρωπαϊστές την Μονάδα Χημειοθεραπείας στο Νοσοκομείο του Βόλου

0056205001464213997Για τραγική κατάσταση, στη Μονάδα Χημειοθεραπείας κάνουν λόγο ασθενείς, καθώς ο μοναδικός ογκολόγος εργάζεται πλέον μόνος καθώς η σύμβαση του επικουρικού γιατρού έληξε, με αποτέλεσμα να εξετάζει εκατοντάδες ασθενείς, ενώ λιγοστό είναι και το προσωπικό, σε κάθε πρωινή βάρδια!
Όπως υποστηρίζουν ασθενείς, μοναδικός ογκολόγος γνωστός ευρυτερα για την επιστημονική του επάρκεια και για το αίσθημα ευθύνης που επιδεικνύει έναντι στους ασθενείς του, στην κυριολεξία έχει «κατασκηνώσει» στο Νοσοκομείο, προσπαθώντας να τα βγάλει πέρα, με απίστευτο όγκο ασθενών και των αυξημένων αναγκών τους σε ένα νοσοκομείο που καλύπτει μια πόλη 150.000 κατοίκων.

Με έναν γιατρό άφησαν  οι ευρωπαϊστές την Μονάδα Χημειοθεραπείας στο Νοσοκομείο του Βόλου

Πηγές του Νοσοκομείου, αναφέρουν ότι η σύμβαση του δεύτερου επικουρικού γιατρού της Μονάδας Χημειοθεραπείας έληξε τον περασμένο Απρίλιο. Προκηρύχθηκαν θέσεις δύο γιατρών για τη Μονάδα Χημειοθεραπείας, αλλά αρνήθηκαν τον διορισμό, με αποτέλεσμα να μείνει μόνο ο ένας στη μονάδα, ενώ εντός του έτος σύμφωνα με πληροφορίες  αναμένεται και δεύτερος επικουρικός ογκολόγος.

Όλα αυτά δυσκολεύονται ιδιαιτέρως καθώς η συμφωνία για το χρέος χωρίς κούρεμα  της κυβέρνησης επιβάλει  και ο Βόλος να συνεισφέρει στην δημιουργία πλεονάσματος με το οποίο  οι ευρωπαϊστές  θα πληρώνουν κάθε χρόνο  τους δανειστές.
Αρέσει σε %d bloggers: