Με κοινούς θνητούς ο Μητσοτάκης στο κέντρο της Αθήνας!

vaggelis-vs-kyriakos-body-image-1452266606-size_1000Αιφνιδιαστική επίσκεψη  στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αυτήν την ώρα βρίσκεται σε καφέ της Πατησίων και συνομιλεί με  απλούς κατοίκους της περιοχής.  Η αποστολή από στελέχη της ΝΔ χαρακτηρίζεται εξερευνητική καθώς υπάρχει ανάγκη ο Κυριάκος Μητσοτακης να αποκτήσει ιδίαν άποψη για τις συνθήκες διαβίωσης των ιθαγενών.

Νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το κεντρικό σταθμό του ΗΛΠΑΠ στην πλατεία Αττικής, όπου και δέχθηκε σε ακρόαση τους εργαζόμενους  οι οποίοι

μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και για το γεγονός ότι έχουν καταστραφεί το τελευταίο διάστημα 5 οχήματα από εμπρηστικές επιθέσεις.

Στην Γ΄ Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της Ν.Δ. επισκέφθηκε κλούβα των ΜΑΤ, όπου δέχθηκε σε ακρόαση  αστυνομικούς για 20΄ λεπτά. Οι ένστολοι του εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για τις συνθήκες εργασίας τους, αλλά και για το γεγονός ότι πάρα πολλοί συνάδελφοί τους, έχουν ζητήσει να μεταταχθούν σε άλλες υπηρεσίες.

Είναι η πρώτη φορά  που ο κ Μητσοτακης συναναστρέφεσαι με κοινούς θνητούς και δέχεται ακροάσεις.   Οι πληροφορίες  αναφέρουν ότι οι επισκέψεις αυτές  θα  θεσμοθετηθούν και θα αποτελέσουν  κύριο μέσο επικοινωνίας μεταξύ  του Πρόεδρου της ΝΔ και του απλού Λαού
Αρέσει σε %d bloggers: