Άμεση αποζημίωση των θυμάτων του Μνημονίου Τωρα

agnwstdf5Θέματα δικαστικών διώξεων και αποζημιώσεων εγείρουν τα  λάθη του ΔΝΤ

Η αναγνώριση των λαθών του ΔΝΤ και της τρόικα ανοίγουν τον δρόμο για ποινικές διώξεις μέσα από κατάθεση μαζικών αγωγών και την διεκδίκηση από τους υπευθύνους -εντός και εκτός Ελλάδας- αποζημιώσεων. Πρόκειται για στοιχεία τα οποία θεμελιώνουν ευθύνη  όχι μόνον  πολιτική αλλά και ποινική  και αστική.

Η πολιτική δεν μπορεί να είναι ανεύθυνη και να ασκείται στου κασίδη το κεφάλι. Υπάρχουν σοβαρότατες ευθύνες,  πιθανή παράβαση καθήκοντος, σοβαρή αμέλεια, υπάρχει σίγουρα βλάβη στην εθνική οικονομία και στις υποδομές της, λαφυραγώγηση και εκποίηση εθνικού πλούτου, υπάρχουν ωφελημένοι από την καταστροφή, υπάρχει βλάβη στην διεθνή εικόνα της χώρας από συντονισμένες ενέργειες ΜΜΕ φορέων και υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες θύματα.

Άμεση αποζημίωση των θυμάτων του Μνημονίου  Τώρα.

Πιθανόν στέκουν και πολλές άλλες κατηγορίες που χρειάζεται να εξεταστούν και αφορούν το συμφέρον των αναίτιων θυμάτων της καταστροφής. Όλα αυτά  μπορούν να εκδικαστούν σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και να εγείρουν απαιτήσεις αποζημιώσεων  αλλά κυρίως να σώσουν την διεθνή εικόνα της χώρας και  των Έλληνων.

Χρειάζεται να δημιουργηθούν κατά τόπους σύλλογοι θυμάτων του μνημονίου και να υποβληθούν χιλιάδες  μηνύσεις  κατά παντός υπεύθυνου ο οποίος, μπορεί να βρίσκεται εντός ή εκτός Ελλάδος   είτε είναι μέλος  σε ξένες κυβερνήσεις στην ΕΚΤ στην ΕΕ στην Κομισιόν  στο ΔΝΤ και να συνεργάστηκε για την καταστροφή μας. Να  διεκδικήσουμε να βγουν αποφάσεις  και να ξεκινήσουν κατασχέσεις περιούσιων  μνημονιακών πολιτικών, αξιωματούχων, στελεχών παραγόντων ή φορέων. Να γίνει έρευνα για όσους  πλούτισαν την εποχή του Μνημονίου

Επιβάλλεται να εγερθούν σε όλη την επικράτεια σημεία  μνήμης.  Επιβάλλεται να γίνει ενημέρωση και στράτευση των πολιτών   την Ελλάδας και όλου του κόσμου  για το έγκλημα μου συντελέστηκε και συντελείται στην Ελλάδα. Επιβάλλεται να κινητοποιηθούμε  να διεκδικήσουμε το δίκιο μας αστικά αλλά και να  κινηθούμε δικαιωθούμε  ηθικά και Ιστορικά έναντι των επόμενων γενεών ‘Ελληνων  και Ευρωπαίων πολιτών.

Πρέπει να πιαστούμε από κάπου για να συνεχίσουμε

Άμεση αποζημίωση των  εκατομμυρίων θυμάτων του Μνημονίου
1 ping

  1. […] via Άμεση αποζημίωση των θυμάτων του Μνημονίου Τωρα — papaioa… […]

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: