Για να αλλάξουμε το κόσμο πρέπει να συναντηθούμε…

Μέσω video που είναι γραμμένο από το κινητό της, η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντόπουλου καλεί τον κόσμο σε νέες συναντήσεις, όπως είχε γίνει πρόσφατα στην πλατεία Εξαρχείων, ανήμερα της δεξίωσης του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Έτσι η Ζωή Κωνσταντοπούλου οργάνωσε νέο κάλεσμα για σήμερα Σάββατο (13/8) στη Χαλκιδική προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα συνεχείς συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα σε ανοιχτά μέρη με κόσμο. Ταυτόχρονα, στο video καλεί τους πολίτες να προτείνουν και οι ίδιοι τα σημεία συνάντησης τους.

Για να αλλάξουμε το κόσμο πρέπει να συναντηθούμε…

Στη συνάντηση της Χαλκιδικής μαζί με την Κωνσταντοπούλου, θα βρίσκονται ο Μιχάλης Χουρδάκης και ο Διαμαντής Καραναστάσης, αλλά και μέλη της νεολαίας που συμμετέχουν στην ακτιβιστική πρωτοβουλία “ΟΧΙ στα Ναι τους” και στην Πλεύση Ελευθερίας.

Παράλληλα με τις δράσεις του «ΟΧΙ στα Ναι τους», η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνεχίζει τις περιοδείες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Την ερχόμενη εβδομάδα θα μεταβεί σε Ισραήλ και Παλαιστίνη στο πλαίσιο διεθνούς αποστολής αλληλεγγύης στον Παλαιστίνιο απεργό πείνας Bilal Kayed. Στη συνέχεια, θα μεταβεί στην Ισπανία, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία σχετικά με το χρέος, την αποκήρυξή του και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Δείτε το video:
Αρέσει σε %d bloggers: