Καβάλα: Τρεις πυροσβέστες τραυματίες από ανατροπή οχήματος

kavala
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τρεις πυροσβέστες οι οποίοι τραυματίστηκαν όταν το όχημά τους, που συμμετείχε σε κατάσβεση πυρκαγιάς, ανατράπηκε

Τρεις πυροσβέστες τραυματίστηκαν όταν το όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανατράπηκε στο ύψος του χωριού Ζαρκαδία Νέστου Καβάλας, λίγο μετά το μεσημέρι.

Την είδηση δημοσίευσε η Πυροσβεστική στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, όπου διευκρίνισε πως οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Καβάλας, με έναν εξ αυτών να αντιμετωπίζει σοβαρά τραύματα.

«Τρεις πυροσβεστικοί υπάλληλοι τραυματίστηκαν όταν το πυροσβεστικό όχημα στο οποίο επέβαιναν ανετράπη. Το ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα κατά την επιστροφή του οχήματος από τη δασική περιοχή του Πολύνερου Καβάλας, όπου συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς.

Οι πυροσβεστικοί υπάλληλοι διακομίσθηκαν και παραμένουν στο Γ. Ν. Καβάλας, χωρίς, ωστόσο, να έχει προκύψει κίνδυνος για τη ζωή τους», αναφέρει η σχετική δημοσίευση.

Οι πυροσβέστες, που υπηρετούν στα Δίκαια Έβρου, επέστρεφαν από την ορεινή περιοχή του Δήμου Νέστου, όπου συνέδραμαν στην κατάσβεση πυρκαγιάς.
Αρέσει σε %d bloggers: