Στην ΔΕΘ ο Τσίπρας θα πει και πάλι την αλήθεια…

katsikiΣτην ΔΕΘ, όπως πέρυσι έτσι και φέτος, ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, θα πει με ειλικρίνεια όλα αυτά που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, τόνισε σε συνέντευξή του στον Real Fm ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας καθώς υπήρχε ανάγκη να

αποσαφηνιστεί αυτό..

Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι δεν υφίσταται λαίλαπα φόρων και μέτρων, επισημαίνοντας ειδικότερα για τον ΕΝΦΙΑ και με βάση τα στοιχεία που έχει  υπρχει κοινωνικό  πρόσημο στην ασκούμενη πολιτική μέσα από το «Παράλληλο πρόγραμμα».
Όσον αφορά στο προηγούμενο ″Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης″ ο Γραμματέας  του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει ότι «δεν έχουμε κάνει πίσω από την αντίληψη μας» καθ’ ότι «πολλά στοιχεία γίνονται πράξη για την προστασία των κοινωνικά αδύναμων».

Ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «τα έσοδα έχουν πάει πολύ καλύτερα και είναι αυξημένα, ενώ με το πλεόνασμα που πρέπει να θεωρείται δεδομένο, θα υπάρξει ανακούφιση για τα στρώματα που έχουν πληγεί τα προηγούμενα χρόνια. Μέσα από την δόση η οποία δόθηκε δίνονται σίγα – σιγά τα ποσά για την αποπληρωμή των οφειλών του δημοσίου προς τους ιδιώτες, στοιχείο που δίνει και ρευστότητα στην αγορά».

Καταλήγοντας, ο Παναγιώτης Ρήγας αναφερόμενος στο επερχόμενο συνέδριο δήλωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει ισχυρός μέσα από αυτό, έχοντας απαντήσει στα βασικά ερωτήματα, και έχοντας διαμορφώσει το πολιτικό σχέδιο για τα επόμενα χρόνια που θα τον κάνει πιο αποτελεσματικό και σε άμεση γείωση με την κοινωνία».

Αρέσει σε %d bloggers: