Φλαμπουράρης: Αλλάζουμε «θέσεις» για να μην αλλάξουμε αξίες

ΚαταγραφήΠολλά έχουν ακουστεί, ενόψει και της παρουσίας του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ απ’ όπου πριν δυο χρόνια είχε ανακοινώσει (ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ) την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ μεταξύ πολλών άλλων προεκλογικών υποσχέσεων.

Για τον κυβερνητισμό  που χτύπησε το κόμμα  και τα ηγετικά στελέχη από την ημέρα που ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της χώρας μιλησε ο Αλέκος Φλαμπουράρης σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται από μακριά και πάει μακριά. Συγκρούστηκε με τον εαυτό του και τις βεβαιότητές του και καλείται βιαίως να καταλάβει ότι κάποιες φορές αλλάζεις «θέσεις» για να μην αλλάξεις αξίες» θα πει ο υπουργός Επικρατείας.

Ακόμη, σχετικά με την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη σύνοδο των σοσιαλδημοκρατών, ο κ. Φλαμπουράρης ξεκαθαρίσε  ότι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για ανατροπή της πολιτικής λιτότητας είναι σαφής και ότι όποιος στοιχίζεται έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια είναι σύμμαχος και σημειώνει ότι ο Αλ. Τσίπρας καλεί τους σοσιαλδημοκράτες ηγέτες «να μετατοπιστούν αριστερά, αίροντας τη στήριξή τους στη νεοφιλελεύθερη πολιτική, ώστε η μετατόπισή τους, συναρτώμενη με τις κοινωνικές διεργασίες, να οδηγήσει σε αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων υπέρ των λαϊκών συμφερόντων», σημειώνει.
Αρέσει σε %d bloggers: