Ευρωπαϊστές ρουφιανεύουν για το τι έχουν πει στον Ντράγκι

varoufakis-stournaras Ρουφιάνοι ευρωπαϊστές καθ επάγγελμα και καθ εξην…
Ο Βαρουφάκης παρουσιάζει τον Στουρνάρα ως σαμποτέρ των ελληνικών συμφερόντων και ο Στουρναρας καρφώνει ότι ο Βαρουφακης είπε στον Ντραγκι ότι η Ελλάδα ειναι χρεοκοπημένη…
Ο Ευρωπαϊστής Γιανης Βαρουφάκης παρουσιάζει τον Στουρνάρα ως σαμποτέρ των ελληνικών συμφερόντων και της προσπάθειας κουρέματος του χρέους.
Λες και δεν ξέρουμε  ότι  ο τ. υπουργός ότι ο Στουρνάρας ειναι συνεργάτης  του Ντραγκι και ειναι καθήκον του να δουλεύει σε βάρος της Ελλάδας…

Παραδίδω τον κ. Στουρνάρα στην κρίση του ελληνικού λαού, ο οποίος μας κρίνει όλους», είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης στο real.gr, απαντώντας στον διοικητή της ΤτΕ, ο οποίος δήλωσε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ότι ο πρώην ΥΠΟΙΚ στον Μάριο Ντράγκι ότι η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη. 
 
Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ως υπουργός Οικονομικών επιχειρηματολογούσε με σκοπό να πείσει ότι πρέπει να κουρευτεί το χρέος, ενώ ο κ. Στουρνάρας, αν και είχε «ιερή υποχρέωση να συστρατεύεται στην προσπάθεια της εκλεγμένης κυβέρνησης για απομείωση του δημόσιου χρέους», έλεγε στον διοικητή της ΕΚΤ να μην τον ακούει.
Ολόκληρη η δήλωση:

 

«Ως υπουργός Οικονομικών επιχειρηματολογούσα ότι το δημόσιο χρέος μας ήταν μη βιώσιμο (δηλαδή ότι το κράτος είχε πτωχεύσει) και έπρεπε να κουρευτεί.
Ως υπουργός Οικονομικών ενός πτωχευμένου κράτους ταξίδευα (οικονομική θέση!) για την Φρανκφούρτη με σκοπό να πείσω τον πρόεδρο της ΕΚΤ ότι προαπαιτούμενο ανάκαμψης ήταν η απομείωση του δημόσιου χρέους.
Ως εκλεγμένος από 140 χιλιάδες ψηφοφόρους έκρινα ότι ο διορισμένος από τον κ. Σαμαρά (αρχικά ΥπΟικ και κατόπιν) Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, είχε ιερή υποχρέωση να συστρατεύεται στην προσπάθεια της εκλεγμένης κυβέρνησης για απομείωση του δημόσιου χρέους.
Κι όμως. Εκείνος, σύμφωνα με τα χτεσινά λεγόμενά του, έλεγε στον κ. Ντράγκι να μην με ακούει. Τον παραδίδω στην κρίση του ελληνικού λαού ο οποίος μας κρίνει όλους».
Πληροφορίες:naftemporiki.gr
Αρέσει σε %d bloggers: