Η απολογία Τσιπρα στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δικαιώνει τον Τσολάκογλου

tsolakoglou1Η έξοδος από το ευρώ δεν ήταν ποτέ αριστερό ή ριζοσπαστικό σχέδιο, ήταν το σχέδιο του γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Με αυτόν το τρόπο θεώρησε πως δικαιολόγησε την  συνθηκολόγηση του Καλοκαιριού του 2015 την ώρα που οι Έλληνες είχαν οπλιστεί με θάρρος και έτοιμοι για όλα είχαν πει το περήφανο ΟΧΙ  στα Μνημονια απέναντι  στις ωμές απειλές όλων των εταίρων για grexit.

Με  αυτήν δήλωση -η οποία καταγράφεται από την Ιστορία ως απολογία-  μπήκε στην γραμμή  πίσω από τον τελευταίο  Έλληνα που συνθηκολόγησε με τους Γερμανούς στην την ώρα που τα οχυρά στην Γραμμή των συνόρων πολεμούσαν και το Γενικό επιτελείο μελετούσε την οργάνωση γραμμής άμυνας στα Τέμπη.    Ο λόγος  για τον Γεώργιο Τσολάκογλου. Το έκανε γιατί θεώρησε κάθε αντίσταση μάταιη που θα οδηγούσε σε περιττή αιματοχυσία…    Υποτάχθηκε στις Φάλαγγες της Βερμαχτ για να μην μας αφανίσουν όπως ήταν το «σχέδιο  Φυρερ».

Η αλήθεια είναι ότι η έξοδος από το ευρώ δεν ήταν ποτέ αριστερό ή ριζοσπαστικό σχέδιο. Είναι σχέδιο πρωτίστως πατριωτικό προς όφελος του Λαού και κυρίως αυτών που έχουν χάσει τα πάντα.  Χρειάζονταν μια κυβέρνηση πρωτίστως Πατριωτική αλλά ο Τσιπρας και οι περιξ αυτών ήταν λίγοι ανίκανοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων..

Και ακόμη μεγαλύτερη αλήθεια  είναι ότι  η αριστερά που γνωρίσαμε από την Εθνική Αντίσταση  οι πατριώτες που αγωνίζονται για την Εθνική ανεξαρτησία την Λαϊκή κυριαρχία και την  κοινωνική υπέρ των λαϊκών συμφερόντων είναι ακόμη εδώ και πολεμούν …
Αρέσει σε %d bloggers: