Η έξοδος από το ευρώ δεν είναι αριστερό ή ριζοσπαστικό σχέδιο. Είναι σχέδιο πατριωτικό

exodos-mesologgi-paint-650x450Ένα σχέδιο  στο οποίο πηγαίνουμε σε εθνικό νόμισμα και κάνουμε  μονομερής διαγραφή του χρέους της Ελλάδας δεν μπορεί  να το λες σχέδιο Σόιμπλε.

Ένα σχέδιο με το οποίο συλλαμβάνουμε τον Στουρνάρα,  δικάζουμε τους μνημονιακούς από τον Παπανδρέου και μετά δημεύουμε τις περιουσίες που φτιάχτηκαν από τα μνημόνια δεν μπορεί  να το λες σχέδιο Σόιμπλε.

Ένα σχέδιο με το οποίο κάνουμε  εθνικοποίηση των τραπεζών και των απαραίτητων υποδομών για να πάρει μπροστα η οικονομία δεν μπορεί  να το λες σχέδιο Σόιμπλε.

Ένα σχέδιο με το οποίο διαγράφουμε ιδιωτικά  χρέη  νοικοκυριών και μικρο επιχειρηματιών δεν μπορεί  να το λες σχέδιο Σόιμπλε.

Σχέδιο Πατριωτικό

Ένα σχέδιο με το οποίο  παίρνουμε πίσω τα  βασικά χρηματοδοτικά εργαλεία και την ελπίδα  για ένα καλύτερο μέλλων δεν μπορεί  να το λες σχέδιο Σόιμπλε.

Η αλήθεια είναι ότι η έξοδος από το ευρώ δεν ήταν ποτέ αριστερό ή ριζοσπαστικό σχέδιο. Είναι σχέδιο πρωτίστως πατριωτικό προς όφελος του Λαού της κοινωνίας των επόμενων γενεών  και  αυτών που έχουν χάσει τα περισσότερα.

Για μια επιτυχημένη έξοδο χρειάζεται μια κυβέρνηση πρωτίστως πατριωτική  αλλά ο Τσιπρας και οι πέριξ αυτών ήταν «λίγοι» και ανίκανοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και της Ιστορικής αναγκαιότητας.

Η έξοδος από το ευρώ δεν είναι αριστερό ή ριζοσπαστικό σχέδιο. Είναι σχέδιο πατριωτικό και όλοι ειδαμε ότι  η ομάδα Τσιπρα  δεν διακρίνεται  ούτε για την αριστεροσύνη της ούτε για τον ριζοσπαστισμο της ούτε για τον πατριωτισμό της.
1 Σχόλιο

    • ΜΑΚΙΣ on 15 Οκτωβρίου 2016 at 17:34

    Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ. ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΕΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ. » ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ, ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ, ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ», ΕΙΠΕ…
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ . ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ!
    ΕΝΩ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΛΑΧΑΝΟ ΔΩΡΕΑΝ

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: