Μόνη της θα πάει η Ζωη στις εκλογές για να περιχαρακώσει τις δυνάμεις της

dimopsifisma«Δεν με άφορα μια συζήτηση για μια εκλογική σύμπραξη για την είσοδο στην βουλή. Το ζητούμενο είναι η ανατροπή του μνημονιακού καθεστώτος και η οικοδόμηση απο την αρχή της δημοκρατίας. Υποχρέωση μου να δώσω την δυνατότητα στο κόσμο μας να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας» δήλωσε η Ζωη Κωνσταντοπούλου στην εκπομπή Ακραίως στον ΣΚΑΙ  κλείνοντας την πόρτα σε πιθανές συνεργασίες .

 Το Αντιμνημονιο σβήνει καθώς οι  ηγέτες του συστηματικά   το διαιρούν και  ελπίζουν να αρπάξουν ένα κομμάτι  από το 62 % που θα τους βαλει στην βουλή. Άλλη μια

φορά  το  στενό κομματικό συμφέρον διασπά τον αντιμνημονιακό αγώνα σε όλο και μικρότερες υποδιαιρέσεις οι οποίες τελικά προσπαθώντας να εξειδικεύουν απογοητεύουν.

Απογοητεύουν  περισσότερο όταν κυριαρχεί η αίσθηση είναι ότι δεν εξειδικεύουν για να γίνουν κατανοητοί  και προσιτοί στο λαό,  άλλα για να περιχαρακώσουν τους δικούς τους ψηφοφόρους από τους υπολοίπους αντιμνημονιακούς ενόψει εκλογικής αναμέτρησης.

Εξειδικεύουν όχι για να προτείνουν λύσεις στο πρόβλημα της χώρας αλλά για να βρουν πολιτικό χώρο και ψήφους για να φτιάξουν ο δικό τους ακροατήριο.

Είναι η παλιά Ιστορία η οποία οδηγεί πάντα σε απογοητεύσεις. Όσοι θυμούνται το καλοκαίρι των αγανακτισμένων  θα θυμηθούν γιατί  τότε τα κόμματα δεν ειχαν θέση στην πλατεία.

Είναι  απολύτως βέβαιο ότι ο λαός θα γυρίσει την πλάτη καθώς σήμερα περισσότερο από πότε δεν θέλει κομματική εξειδίκευση και διαίρεση άλλα ενότητά και λύσεις.

Είναι απολύτως βέβαιο ότι ο λαός θα μας ξαφνιάσει και θέλω να ελπίζω ευχάριστα.
Αρέσει σε %d bloggers: