Δημοσκόπηση: Πλήρης κατάρρευση των κυβερνώντων

ΤΟ 81,7% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Πλήρης κατάρρευση των κυβερνώντων. Αξιοσημείωτο είναι πως όσον αφορά τη συμπλήρωση δύο ετών κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το 81,7% των πολιτών πιστεύουν πως τα πράγματα στην χώρα πηγαίνουν χειρότερα.

Σημαντικό  προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει η Νέα Δημοκρατία, στην δημοσκόπηση της Opinion Poll για λογαριασμό του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 31% και ο ΣΥΡΙΖΑ 14,5%. τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή με 6,7% ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,6% και η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5,5%. 

Οριακά εμφανίζεται η Ενωση Κεντρώων με 2,5%, η πλεύση Ελευθερίας με 2,6% ενώ 2% καταγράφουν ΑΝΕΛ, ΛΑΕ και Ανταρσύα. Το Ποτάμι καταγράφει 1%.

Αξιοσημείωτο είναι πως όσον αφορά την συμπλήρωση δύο ετών κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το 81,7% των πολιτών πιστεύουν πως τα πράγματα στην χώρα πηγαίνουν χειρότερα.

Το 75,1% των πολιτών δεν πιστεύει τη νέα υπόσχεση της κυβέρνησης για αντίμετρα που θα μηδενίζουν την οικονομική επιβάρυνση από τα νέα μέτρα.

8 στους 10 πολίτες δηλώνουν ότι η αποψη τους για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι αρνητική.
1 Σχόλιο

 1. ΠΟΤΕ ΒΟΥΔΑΣ ΠΟΤΕ ΚΟΥΔΑΣ.

  ΠΟΤΕ ΒΟΥΔΑΣ ΠΟΤΕ ΚΟΥΔΑΣ ΠΟΤΕ ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΣ.

  ΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗ ΑΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΕΡΜΑ ΚΤΗΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΥ…ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΚΤΗΝΟΙ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΒΡΑΙΟΥΣ.

  Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.

  ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ….ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666..

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: