ΛΑΕ Τρικάλων: «Persona non grata» η Αντωνοπούλου στα Τρίκαλα

Τρίκαλα, Λαϊκή Ενότητα,

Ο τρικαλινός λαός να γυρίσει την πλάτη στα μνημονιακά φερέφωνα αναφέρει το Γραφείο Τύπου της ΛΑΕ Τρικάλων ενόψει της επίσκεψης της αναπληρώτριας υπουργού εργασίας,  κ. Ράνιας Αντωνοπούλου   στην πόλη.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος «Persona non grata  και επισημαίνεται ότι από την επίσκεψη ο τρικαλινός λαός  έχει να κερδίσει   τίποτα

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Τίποτα δεν έχει να κερδίσει ο τρικαλινός λαός απο την επίσκεψη στην πόλη μας το Σάββατο 18/3 της κ. Ράνιας Αντωνοπούλου αναπληρώτριας υπουργού εργασίας, με αρμοδιότητα τα ζητήματα της καταπολέμησης της ανεργίας.

Η επίσκεψη της υπουργού γίνεται σε μια περίοδο που ουσιαστικά η κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει αποδεχτεί πλήρως τις απαιτήσεις των δανειστών για νέα επαχθή αντιλαϊκά μέτρα που θα φτωχοποιήσουν ακόμη περισσότερο τον ελληνικό λαό.

Η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει για μείωση του αφορολόγητου, μειώσεις στις κύριες συντάξεις, απελευθέρωση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα και πλήρη κατάργηση των εργασιακών, συνδικαλιστικών δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Είναι πρόκληση η επίσκεψη της υπουργού στα Τρίκαλα λίγες μέρες μετά από το κλείσιμο των κοινωνικών δομών του Δήμου με αποκλειστική ευθύνη του υπουργείου Εργασίας, με αποτέλεσμα εκατοντάδες φτωχοί συμπολίτες μας να αντιμετωπίζουν καθημερινά πρόβλημα και 18 εργαζόμενοι των κοινωνικών δομών να έχουν απολυθεί.

Η κ. Αντωνοπούλου είναι» persona non grata» και πρέπει να αποδοκιμαστεί μαζικά η παρουσία της στην πόλη μας.

Η ΛΑ.Ε Τρικάλων καλεί τους εργαζόμενους την νεολαία, πολιτικές οργανώσεις και συλλογικότητες να καταδικάσουν με μαχητική παρέμβαση την μνημονιακή πολιτική και τα μνημονιακά φερέφωνα που την υπερασπίζονται καταλήγει η ανακοίνωση
Αρέσει σε %d bloggers: