Αθώωσε τους σημερινούς Γερμανούς για τα εγκλήματα των πατεράδων τους ο Γλέζος!

Στο Δίστομο Ο Γλέζος αγνόησε την διαμαρτυρία της Κωνσταντοπούλου για τις πολεμικές αποζημιώσεις και οδήγησε τον Γερμανό πρέσβη στην κατάθεση στεφάνου.

 •  Η Κωνσταντοπούλου προσπάθησε να εμποδίσει την κατάθεση στεφάνου του Γερμανού πρέσβη στο Δίστομο

  Tο παιδί του εγκληματία όσα εγκλήματα κι αν έχει κάνει ο πατέρας και η μάνα του

  δεν ευθύνεται για αυτά, δήλωσε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς από νομιμοποιώντας πολιτικά  της διεκδίκηση  της Ελλάδας για πολεμικές αποζημιώσεις από τους σημερινούς Γερμανούς

  Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται η πρόεδρος της Πλεύσης

  Ελευθερίας να στέκεται μπροστά στους επίσημους προσκεκλημένους και να «ανακοινώνει» στον Γερμανό πρέσβη ότι δεν έχει το δικαίωμα να καταθέσει στεφάνι λέγοντας του ότι πρέπει η χώρα του να καταβάλει τις γερμανικές αποζημιώσεις.

  Μετά από μερικά λεπτά αμηχανίας τη λύση έδωσε ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος όπως φαίνεται στο βίντεο πήρε από το χέρι τον Γερμανό πρέσβη, παρακάμπτοντας την κυρία Κωνσταντοπούλου και του έδωσε το στεφάνι για να το καταθέσει στο μνημείο των εκτελεσθέντων.

  Όπως ακούγεται να λέει, μάλιστα, στην ομιλία του μετά το συμβάν – καθώς ο Μανώλης Γλέζος ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Διστόμου – «το παιδί του εγκληματία όσα εγκλήματα κι αν έχει κάνει ο πατέρας και η μάνα του δεν ευθύνεται για αυτά».Αρέσει σε %d bloggers: