Τα λαϊκά νοικοκυριά και οι μικρομεσαίοι αντιμέτωποι με ένα «κύμα» πλειστηριασμών! Όλες και όλοι στα Ειρηνοδικεία!

«Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών συνεχίζει και τον Σεπτέμβριο να δηλώνει διαρκώς δυναμικά «παρών», τώρα που οξύνονται οι λυσσαλέες προσπάθειες υφαρπαγής των λαϊκών περιουσιών και κατοικιών » Αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα.


«Με λαϊκούς αγώνες θα αποτρέψουμε και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς
Την Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη θα επιχειρηθεί εκ νέου, να «βγουν στο σφυρί» λαϊκές περιουσίες και κατοικίες. Οι πλειστηριασμοί «πάγωσαν» μέχρι το τέλος Αυγούστου, λόγω της μη
λειτουργίας των δικαστηρίων για την καλοκαιρινή περίοδο. Όμως, μετά το πέρας του θέρους ξεκινούν ξανά, με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, προετοιμάζοντας την λεηλασία της λαϊκής περιουσίας μέσω και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Τα λαϊκά νοικοκυριά και οι μικρομεσαίοι θα βρεθούν λοιπόν και πάλι αντιμέτωποι με ένα διαρκώς αυξανόμενο «κύμα» πλειστηριασμώνΌλες και όλοι στα Ειρηνοδικεία και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου (3 μ.μ.). Το φθινόπωρο, με ακέραια την πολιτική ευθύνη της κυβέρνησης και των κομμάτων της Βουλής, που τάσσονται υπέρ των εξοντωτικών για τον λαό μνημονίων, με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, κάθε εβδομάδα θα βγαίνουν στο «σφυρί» όλο και περισσότερα σπίτια, καταστήματα και λαϊκές περιουσίες, για χάρη της ικανοποίησης των δανειστών – «οικονομικών δολοφόνων», των τραπεζών και των funds.

Επίσης, αρχίζει να εφαρμόζεται σε ευρεία κλίμακα το νέο σύστημα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Στόχος των δανειστών, της κυβέρνησης και των φιλομνημονιακών κομμάτων είναι με ένα «κλικ» από έναν υπολογιστή, να εκπλειστηριάζονται σε εξευτελιστικές τιμές, χωρίς κανένα ηθικό φραγμό, οι λαϊκές κατοικίες και περιουσίες.

Υπενθυμίζουμε ότι με τις κινητοποιήσεις του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών, κατά τη διάρκεια όλων των προηγούμενων μηνών, απετράπησαν και ακυρώθηκαν προσπάθειες υφαρπαγής λαϊκών κατοικιών.

Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα κλιμακώσει και θα μαζικοποιήσει την δράση του για να αποτρέψει την διαδικασία αρπαγής της λαϊκής περιουσίας μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Εντείνουμε τον αγώνα κατά της υφαρπαγής των λαϊκών κατοικιών και περιουσιών, ακυρώνοντας στην πράξη και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Αγωνιστικό ραντεβού στα Ειρηνοδικεία της χώρας, στις 3 μ.μ., την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017.Θα είμαστε όλοι εκεί!

 καταληγει η ανακοίνωση του  Γραφείου Τύπου της ΛΑ.Ε.Αρέσει σε %d bloggers: