Λαφαζανης: «Σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών διώξαμε τα ΜΑΤ και ματαιώσαμε πλειστηριασμούς»

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα γίνουν η ταφόπλακα της κυβέρνησης

Ο Παν. Λαφαζάνης από το Ειρηνοδικείο Αθήνας: Διώξαμε τα ΜΑΤ. Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα γίνουν η ταφόπετρα της κυβέρνησης

Ο Παν. Λαφαζάνης, Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε, έδωσε το παρόν με πολλά μέλη και στελέχη της ΛΑ.Ε στο Ειρηνοδικείο Αθήνας και έκανε την παρακάτω δήλωση:

»Σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών διώξαμε τα ΜΑΤ, που για πρώτη φορά ήρθαν στον χώρο των πλειστηριασμών.

Για άλλη μια φορά οι δεκάδες προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας δεν

πραγματοποιήθηκαν.

Το κίνημα τους ματαίωσε όλους.

Αποτελεί μαύρο στίγμα για τον Τσίπρα ότι η κυβέρνηση του θεσμοθέτησε τους αντισυνταγματικούς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, με σκοπό να λεηλατήσει τα σπίτια, τις λαϊκές περιουσίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Τους απαντάμε: Τα βρώμικα αυτά σχέδια ηλεκτρονικής ληστείας κυβέρνησης, τραπεζών, και κερδοσκοπικών fund δεν θα περάσουν και θα ακυρωθούν στην πράξη.

Δεν πρόκειται τα κάθε μορφής »κοράκια» να αρπάζουν ηλεκτρονικά σπίτια και μαγαζιά και να πετάνε νοικοκυριά και επαγγελματίες στο δρόμο.

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα γίνουν η ταφόπετρα της κυβέρνησης.»

Σημειώνεται ότι ακυρώθηκαν σήμερα, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, από μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, περισσότεροι από 200 πλειστηριασμοί, που είχαν προγραμματιστεί σε όλα τα ειρηνοδικεία της χώρας.Αρέσει σε %d bloggers: