Συμπλοκές και ματαίωση πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Λάρισας (video)

Ενταση, επεισόδια και διαμαρτυρίες κυριάρχησαν σήμερα το απόγευμα στο Ειρηνοδικείο Λάρισας όπου επρόκειτο να διεξαχθούν  πλειστηριασμοί μικρών  εμπορικών επιχειρήσεων και λαϊκής περιουσίας για χρέη σε τράπεζες.

SANYO DIGITAL CAMERA

Εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων, μέλη της Λαϊκής ενότητας, του ΚΚΕ, του ΕΠΑΜ, του Εργατικού Κέντρου και της ΠΑΣΕΒΕ και αγωνιστές του κινήματος ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Πρωτοβουλίας κατά των Πλειστηριασμών έδωσαν το παρών στο Δικαστικό Μέγαρο ενώ την ίδια ώρα αυξημένη ήταν η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων που διενεργούσαν αυστηρό έλεγχο σε όσους εισέρχονταν στο κτίριο ενώ κατάσχεσαν και  το πανό της πρωτοβουλίας

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν έκαναν την παρουσία τους οι συμβολαιογράφοι. Οι διαδηλωτές σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα για να εμποδίσουν την είσοδο τους στην αίθουσα του ειρηνοδικείου. Αμεση ήταν η παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων που είχαν εντολές  να  μην εμποδιστεί η πρόσβαση ώστε να γίνουν οι πλειστηριασμοί. Ακολούθησαν επεισόδια με αστυνομικούς και διαδηλωτές να έρχονται στα χέρια.
Οι διαδηλωτές δεν υποχώρησαν με αποτέλεσμα να ματαιωθούν οι πλειστηριασμοί.

Δείτε το video που κατέγραψε  το site μας

Περισσότερα σε λίγο2 Σχόλια

 1. Έδωσαν το…π α ρ ώ ν…

   • pap-net on 14 Σεπτεμβρίου 2017 at 22:34
    Author

   αν μου ξεφεύγει κάνα λάθος δεν ειναι ότι δεν το ξέρω αλλά ότι δεν το βλέπω.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: