Λάρισα: Η Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών έβαλε στοπ και σήμερα τους πλειστηριασμούς

Η πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών Λάρισας ήταν ξανά στο Ερηνοδικειο αποτρέποντας τους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς στην πόλη. Η πρωτοβουλία με την συμμετοχή μελών της Λαϊκής ενότητας, του ΕΠΑΜ, αλλά και ανένταχτων αγωνιστων του κινήματος, αντιφασίστες όπως και οικογένειες θύματα των τραπεζών, απέτρεψαν  την «μεταβίβαση  του πλούτου και του μόχθου του Λαού προς τις τράπεζες και τους ξένους που τις διαφεντεύουν»  όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της πρωτοβουλίας!

 Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής

Και σήμερα Τετάρτη 20/9/2017 η Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών Λάρισας  απέτρεψε τους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς λαϊκής περιουσίας,

αποτρέποντας την μεταβίβαση  του πλούτου και του μόχθου του Λαού προς τις τράπεζες και τους ξένους που τις διαφεντεύουν.

Τα μέλη  της πρωτοβουλίας με την συμμετοχή μελών της Λαϊκής ενότητας, του ΕΠΑΜ, αλλά και ανένταχτοι αγωνιστές  του κινήματος, αντιφασίστες όπως και -το πιο σημαντικό-οικογένειες θύματα των τραπεζών, πετύχαμε για μια ακομη βδομάδα, την ματαίωση όλων των πλειστηριασμών στην πόλη μας.

Η επιτυχία του κινήματος  τόσο στην Λάρισα όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα έχει αναγκάσει την ΕΕ, την κυβέρνηση και τους θεσμούς,  να οδηγηθούν σε  πρωτοφανείς αυτοσχεδιασμούς και ανηθικότητες όπως είναι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοίγια να καταφέρουν να αρπάξουν την λαϊκή περιουσία προς όφελος των τραπεζών.

Δεν θα τα καταφέρουν.

Οι σχεδιασμοί αυτοί δεν θα  περάσουν. Θα μας βρουν απέναντι

Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών Λάρισας

https://www.facebook.com/groups/1888983104686999/?ref=bookmarks

Τηλ: 6974485740 και 6946969221Αρέσει σε %d bloggers: