Συλλήψεις 25 αγωνιστών στο Άργος για να βγουν σπίτια στο σφυρί

Επεισόδια σημειώθηκαν στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο Ειρηνοδικείο Άργους κατά την διαδικασία πλειστηριασμού ακίνητου από τράπεζα. Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές μελών του κινηματος για παρεμπόδιση του πλειστηριασμού. Συνελήφθη και το μέλος του Δημοτικού Συμβούλου Παντελής Κοκκινόπουλος κατ’ εντολή της συμβολαιογράφου που έφτασε στο

σημείο να απειλεί με μηνύσεις και δημοσιογράφο γιατί έκανε την δουλειά του βγάζοντας φωτογραφίες.

Μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών βρίσκονται αυτή την ώρα στην αστυνομία του Άργους και καλούν όλους τους ενεργούς πολίτες σε συμπαράσταση.

Με πολιτική ευθύνη Τσίπρα στο αυτόφωρο 25 αγωνιστές κατά των πλειστηριασμών καταγγέλει η Λαϊκή ενότητα με ανακοίνωση της.

Πρωτοφανής επιχείρηση κατατρομοκράτησης σε βάρος όσων λένε «ΟΧΙ» στην υφαρπαγή των λαϊκών περιουσιών

Η ΛΑ.Ε. καταγγέλλει την προσαγωγή του Παντελή Κοκκινόπουλου, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Αύρα» και μέλος του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλίου και τη σύλληψη 15 (!!!) ακόμα αγωνιστών – μελών της κίνησης ενάντια στους πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Άργους, το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου, για το αδίκημα της «Παρακώλυσης Συναγωνισμού».

Αφορμή αυτής της πρωτοφανούς επιχείρησης κατατρομοκράτησης των συντρόφων – αγωνιστών υπήρξε η συμμετοχή τους στη διαμαρτυρία ενάντια στους πλειστηριασμούς των λαϊκών κατοικιών.

Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει, επίσης, την θρασύτατη συμπεριφορά της συμβολαιογράφου, η οποία ζήτησε τις συλλήψεις και τις προσαγωγές, ακόμη και την απαγόρευση λήψης φωτογραφιών από παρευρισκόμενους δημοσιογράφους και αγωνιστές.

Η πρωτοφανής, ακόμα και για τα δεδομένα των μνημονιακών χρόνων, επιχείρηση κατατρομοκράτησης και καταστολής του διαρκώς αυξανόμενου κινήματος κατά των πλειστηριασμών, φέρει την υπογραφή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του αρμόδιου Υπουργού Νίκου Τόσκα.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιβεβαιώνει ότι είναι αποφασισμένη «πάση θυσία» (του λαού κυρίως) να φέρει εις πέρας τις δηλητηριώδης για την κοινωνία, μνημονιακές της δεσμεύσεις και να προχωρήσει στην λεηλασία της λαϊκής περιουσίας, προβαίνοντας σε πράξεις ακραίου αυταρχισμού. Με τη σιωπηρή στήριξη και του προέδρου της ΝΔ κ. Μητσοτάκη , η Κυβέρνηση προσπαθεί πλέον με αθρόες συλλήψεις να καταστείλει το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς, το οποίο διογκώνεται μέρα με την μέρα.

Η Λαϊκή Ενότητα απαιτεί την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων και δηλώνει παράλληλα ότι όποιο μέσο και να χρησιμοποιήσει η Κυβέρνηση, δε θα σταματήσει τους αγώνες εντός και εκτός Ειρηνοδικείων.Αρέσει σε %d bloggers: